-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
I Szczurek wcale źle nie kombinuję bo jak masz trzy rośliny to lepiej jest wyjebać jedną żeby reszta miała wystarczająco światła. Bo tak chociaż będziesz mieć jedną albo dwie dobre a nie trzy zjebane. I na taką lampę 300w jaką ja mam w małym namiocie to jest wydatek rzędu 130 euro i jestem z niej zadowolony Endriu kupił taką 200w za nie całe 100e i też mu fajnie to chula Endriu kupił taką 200w za nie całe 100e i też mu fajnie to chula -
Przez kolober · Opublikowano
Powiedz mi czym ty mierzyłeś?telefonem? -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Jungla na maxa.. 🙆 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
To jak to wygląda u ciebie nie wygląda zbyt dobrze na moje oko i ja osobiście mając coś takiego prawdopodobnie bym to wyjebal kupił dobrą lampe i się nie bawił w wycinanie tego i takie zabawy nie wiem czy takim wycinaniem nie zhermisz ich jak one już ci kwitną niech się reszta wypowie wywaliłbym na pewno tą gorszą i zostawił miejsce dla lepszej -
Przez KushSensei · Opublikowano
Okej Panowie, znów pod lampą, postanowiłem zaryzykować ta lewa z tyłu połamana w całości dodatkowo wyciołem czubki oraz z 40% topów bo było za gęsto zdecydowanie. Pierwsza ta z przodu też dostała w kość ale głównie łamnie. Zaś druga zaczeła chyba strecza opuźnionego bo leci mocno w górę aż jej obiżyłem wysokość nieco 😛 Ogólnie zauyważyłęm że ta pierwsza z przodu leci znacznie lepiej topy zdrowsze pełniejsze no ogólnie większe, więc dam tej trzeciej czyli lewej z tyłu jeszcze dwa dni jak nie nadrobi to panowie co wywalić ją by ta z przodu mogła sobie rozwinąć skrzydła bo zapowiada się dobrze. Luxy na 50 cm od lampy 31500 na 30 cm coś koło 42000. @kolober @Rysiu @Macky @Młody @szczurek10
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts