Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

fp nadal 18/6 wszyscy mowili ze to automat i by nie zmieniac, wiec nie zmieniam, pestki z royal queen seeds :) liczac to jest dopiero 46 dzien, zobaczymy co sie dalej stanie.

Opublikowano

Podpisane było że auto.. co radzisz Scorp? Zmieniać na 12/12? w tym momencie ma już 53cm wysokości.. preflowerow brak, więc bardzo prawdopodobne.. że ktoś mi dał zwykłego NL, a nie auto ;( do lampy zostało 17cm - nie mogę już jej wyżej umieścić, ja wyjeżdżam na tydzień czasu, nie wiem czy zmienić na 12/12 + czy podłamać szczyt, ktoś pomoże?

Opublikowano

Możesz ją ostro(bardzo) naginać bez łamania. Jeśli było by to auto już dawno by kwitła ktoś Cię oszukał... jeśli już Ci się kończy box to jest problem a jak ustawisz 12/12 to dopiero podrośnie przy kwitnieniu... może daj szklaną szybę przy lampie żeby się nie spaliła

• Upvote 1
Opublikowano

Przestaw na 12/12.Nagnij/złam, bo jak jeszcze nie ma preflowerów to jeszcze pójdzie w górę dość trochę. Na szczęście to czysta indi, więc nie podskoczy aż tak bardzo.

• Upvote 1
Opublikowano

Przestawiłem na 12/12 i nagiąłem główną na bok, zostawiłem 25cm do lampy, na tydzień powinno wystarczyć (tak myślę) do tego roślinka miała bogate dni wegetatywne ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wróciłem! Po powrocie ponad tygodniowym, roślinka była STRASZNIE przesuszona.. nie zrobiłem wtedy zdjęć, powoli podlałem ją odstana wodą okolo 300ml + z nawozem 200ml. Dopiero następnego dnia zrobiłem zdjęcia. Są już również włoski! Więc wszystko idzie w właściwą stronę. Po podlaniu następnego dnia odżyła, teraz już jest w normie i pnie się w góre + na boki. zastanawiam się nad kolejnym zabiegiem SC, jak myślicie? poniżej efekt poprzedniego ;)

30 września

gallery_42973_1375_1339049.jpg

gallery_42973_1375_704203.jpg

gallery_42973_1375_272737.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+