Gość Bio Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Wyglądają pysznie I środkowy dla szkodników
Lazania Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Z tego co piszesz nie wynika ze robisz oprysk na wszystkich roślinach, a powinieneś. Jak jest szkodnik w takim małym pomieszczeniu to nie wierz że jest na pojedynczych roślinach. Wszystkie musisz "leczyć". Tylko chemia raczej w grę wchodzi. Ja mam na oucie ale się nie przejmuję, roślina sobie poradzi.
emes Opublikowano 19 Września 2015 Autor Opublikowano 19 Września 2015 Oprysku nie zrobie bo rownie dobrze moglbym wyrzucic planty do smietnika ... no chyba, ze robilbym komerche. Rekawiczka-myjka do ciala i smaruje liscie i lodygi I tylko te panie gdzie znajde te skunksy. Tak jak pisze Bio ... pier****c przedziorki ... damy rade .... chyba 1
Adi83 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Nom j3bane insekty :/ ale dziewczyny prima sort wyglądają pozdro
Scooby-Doo Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Jeb..ć przędziorki Najważniejsze żeby sukcesywnie niszczyć ścierwo tam gdzie się da Pozdrawiam
Lazania Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 no nie wiem wg mnie całkowicie bez sensu się meczysz w takim razie. one sa na wszystkich roślinach. w growshopach maja widziałem niby organiczne na szkodniki do oprysku. wg mnie mycie myją to slaby pomysl. no offence. je**c je. powodzenia.
emes Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 Lazania to co ja mam to organika ale mimo tego pisze nie dawac na topy ... innej opcji nie widze niz to wcieranie, najlepiej by bylo kupic szczep phytoseiulus persimilis ale niestety w UK nie znalazlem, sa w USA, a w PL na zamowienie. Tak jak pisze Scorp - bede z nimi walczyl na biezaco, zostalo 4-5 tygodni, klony dojda szybciej. Pzdr
Lazania Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 ja bym probowal z wilgotnoscia jeszcze. rosliny maja dużo miejsca nie jest zbyt gesto i kwiatow tez jeszcze gestych nie nabudowaly, wiec z pleśnią nie powinno być problemu, tak uważam. ja walczyłem z tym scierwem na dużą skale i chemia. miałem je na dziesiątkach tysięcy na ozdobnych. po trudnej walce i wielu dniach powiedzmy ze zaleczylem to. ważne jest to żeby dzialac na każdym froncie. te male pajaczki sa wszędzie, w boxie na lampach itd. rosliny masz silne wiec powinny sobie z nim poradzić. pamiętaj po uprawie żeby odkazić box i wszystko, ziemie tez wymien. biologiczna ochrona jest super, miałem do cznienia, ale nigdy nie stosowałem. trzymam kciuki. 1
emes Opublikowano 26 Września 2015 Autor Opublikowano 26 Września 2015 Dzien 71 [weg 25, flo 46] Dwie panie, ktore potraktowalem preparatem na przedziorki maja sie dobrze - od tygodnia nie zauwazylem tam zadnego zycia. Z dwoch nowych ognisk pozostal tylko zarazony klon - na przelomie tygodnia znalazlem raptem 3-4 robale, a druga pani po niedzielnym fryzjerze czysta do dzis. Zarazony klon juz ma mleczne 90% trichomow wiec wydaje mi sie, ze max 2 tygle i bedzie Parametry w normie, ostatnie trzy podlania dawalem pelna dawke top maxa i blooma i ku mojemu zaskoczeniu zauwazylem znaczaca poprawe, jutro panie z biotabsami dostana po litrze z dodatkiem orgatrexu i bactrexu. Zaczynaja puchnac ... jedynie dwie kobitki, ktore ogolilem doszczetnie i wysmarowalem tym smc sa spowolnione. Pzdr
Recommended Posts