Miś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Może są niesymetryczne, bo jedne dostaje więcej światła niż inne Bardzo ładny topping, tylko czekać, aż boczne wystrzelą
Gość Bio Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Profeska! 3 dni i na flo zeby sie w namiocie zmiescily
emes Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Może są niesymetryczne, bo jedne dostaje więcej światła niż inne Bardzo ładny topping, tylko czekać, aż boczne wystrzelą hmm z tym swiatlem to moze byc ale jest jedna pani co jest teoretycznie mniej oswietlona i rosnie normalnie, tak to wyglada: Profeska! 3 dni i na flo zeby sie w namiocie zmiescily najwieksza pani ma 13cm zobaczymy na weekend ... nie wiem tez jak z klonami, maja ok 15 dni w tym momencie i byly pobrane z kwitnacej rosliny wiec nie wiem za bardzo kiedy mozna je przelaczyc na flo milej srody wszystkim
Plantator Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja bym chwile potrzymał jeszcze na wegu a poźniej troszke powalczył z miejscem , pomyś rośliny gdzieś około 2-3 razy większe urosną od przełączenia na flo . Pozdro?
emes Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Plantator na pewno nie bede sie spieszyl z flo ... wszystko zalezy od sytuacji w boxie niestety popelnilem kardynalny blad ... nie pomyslalem o tak blachej rzeczy jak to, ze zmiana z kilkudziesiecio watowej cfl-ki na 500 wat moze w jakis sposob wplynac zle na zywot moich klonow ... niestety niebieski satelita okazal sie byc wrazliwy na swiatlo ale bedzie dobrze i szybki rzut oka na to co w namiocie sie dzieje: Pzdr
Gość Bio Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Spokojnie klonik odzyje A reszta idzie wzorowo miło popatrzyc na taka zielen
Asghaton Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Można wiedzieć skąd masz Blue Satellite? Bo szukam w goglach i nie mogę znaleźć polskiego sklepu =C
emes Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Osoba od ktorej go dostalem wspolpracowala z seedbankiem Spice of Life, z tego co wiem nie ma wersji fem, regulary mozesz znalezc na seedboutique.com ... o polskich sklepach zapomnij
Asghaton Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No to lipa bo liczyłem na jego medyczne właściwości Powodzonka w uprawie!
Recommended Posts