Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Uważaj z tym dawkowaniem. Obserwuj rośliny po podlaniu bo może się okazać, że będą potrzebowały przerwy od nawozów. Albo sam im ustal przerwy. Lej samą wodę np. Co drugie podlanie.

Biobizz organiczny ale znam to z Autopsji.

Powodzenia  :puff:

• Replies 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Ile mają pojemności te doniczki ? Nie wyglądają na 10L, raczej na jakieś 6L, ale to tak jak kolega wyżej napisał patrz po roślinach, bio nawozy nie działają szybko i na efekty trzeba czekać kilka dni. 

Opublikowano

Ile mają pojemności te doniczki ? Nie wyglądają na 10L, raczej na jakieś 6L, ale to tak jak kolega wyżej napisał patrz po roślinach, bio nawozy nie działają szybko i na efekty trzeba czekać kilka dni. 

5L

zrobię tak jak mówicie zacznę od minimalnej dawki i będę obserwował :) jeszcze jedno pytanie mnie dręczy czy będę mógł tą mieszanka nawozów psikać liście i w przyszłości topy ?

Opublikowano

A po co chcesz pryskać liście? Tym bardziej TOPY?!

Przecież w Topy może wdać ci się PLEŚŃ

Są specjalne nawozy do stosowania dolistnego, ale z tego co mi się kojarzy biobizz stosuje się do podłoża.

Poprawcie mnie jeśli się mylę  :D

Opublikowano

napisane jest na nich że można i tak i tak ;p pytam ponieważ nie wiem czy psikanie liści ma jakieś plusy i czy ewentualnie po topach mogę czy je omijać ;p

Opublikowano

@sola - jeżeli masz nawozy dolistne to jasne. Różnica jest taka , że dolistne nawożenie jest lepiej przyswajalne przez rośliny (szybciej pobierają skł.odżywcze przez liście). Jeżeli roślina zaczyna kwitnąć i budować kwiaty lepiej nawozić doglebowo.

Opublikowano

dziś 29 dzień wilgotność oraz temperatura jak poprzednio w normie

dziewczyny dzisiaj dostały pierwszy raz po 0,7L wody z nawozami biobizz zobaczymy co się dalej będzie działo :)

na ten moment 3 fotki bo jeszcze nie ma co zbytnio fotografować ;p

la diva przed treningiem oraz wszystkie razem już po :) a teraz grzecznie śpią :D

DSC 0219

DSC 0221

DSC 0227

pozdrawiam :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+