Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Witam co do tego LST to staraj się łodygę u dołu trzymać jak najbardziej prosto tzn pierwszy linke

przymocuj do przeciwległego boku a górę pomału naginaj w przeciwną stronę i trzymaj szczyt niżej niż

odrosty? jak kolega wyżej pisze. Nie wyginaj rośliny przy samej glebie tylko kilka centymetrów nad

nią.

Pozdro

Opublikowano

codziennie przed pracą delikatnie dociągam linki i staram się poprawiać trening :) waszym zdaniem obcinać te dolne liście oraz szczyt ?? trochę się boje 😜

Opublikowano

Nawet nie próbuj obcinać czegokolwiek u automatów bo przyjadę tam i Ci do dupy na kopie

Po co wam to wycinanie liści? Niech sobie rośnie w spokoju. Ostatnio ludzie mają jakąś chorą zajawkę na wycinanie gałęzi i liści...

Ogarnijcie się stresujecie rośliny tylko.

Chyba napisałem już z 50 postów o obcinaniu liści.

A po za tym to Trzymam kciuki

:weed_hi:

Opublikowano

dlatego zapytałem ;p dzieki za odp ;)

dzień 23 temperatura 29C wilgotność 50% sugar mango ryder po złamanej łodydze trochę się zatrzymał ale wygląda na zdrowego ;) 

DSC 0230

DSC 0228

DSC 0225

DSC 0222

pozdrawiam :)

Opublikowano

dzisiaj kupiłem nawozy bio bloom, top max, bio grow myślę żeby jutro podlać sporą ilością czystej wody i od niedzieli zacząć tym nawozić. W niedzielę będzie koniec 4tygodnia i mam pytanie czy mogę się sugerować tą tabelą przy automatach i jak waszym zdaniem to już rozplanować do końca https://trawka.org/gallery/image/29647-tabela-dawkowania-biobizz-pl/

ja myślę że tak będzie optymalnie

5 tydzień 

Bio-Bloom  2ml/l

Bio-Grow   2ml/l

Top-Max    1ml/l

6 tydzień 

Bio-Bloom  3ml/l

Bio-Grow   3ml/l

Top-Max    2ml/l

7 tydzień 

Bio-Bloom  4ml/l

Bio-Grow   4ml/l

Top-Max    2ml/l

8 tydzień 

Bio-Bloom  4ml/l

Bio-Grow   4ml/l

Top-Max    4ml/l

i tak do końca ...

proszę o jakieś rady od doświadczonych 😜

dzięki ! 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+