Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Czasem filetowa łodyga liścia nic nie oznacza  :laugh: to natura nie maszyna... Jeżeli roślina choruje i ma fioletowe łodygi to jest poszlaka co jej dolega, ale jak roślina jest zdrowa to może być gen, może być stary liść, może być cokolwiek... Nadgorliwość szkodzi... 

Opublikowano

prawdopodobnie 31 dzien, temperatura i wilgotnosc jak na zdjeciu. ogolnie wszyzstko do przodu. panienka ma nowy domek bo cfl przypalala liscie. 39x48x150... niewiem co wiecej napisac. rosnie, puchnie, nie smierdzi jakos szczegolnie. oko cieszy :) fotki ponizej

gallery_42819_1194_972405.jpggallery_42819_1194_75998.jpg

Opublikowano

jako ze to moja pierworodna, wole nic nie testowac... dodatkowo jeszcze to jest automat, wiec niech sobie rosnie... jedyne co robie to delikatnie przekladam wiatraki tak zeby szczytow nie przyslanialy. ot tyle

Opublikowano

O pierworodne się najlepiej dba :P. Jak już palonka będzie dostatecznie to można zacząć testować techniki na nowych roślinkach. U mnie obecnie bida i też się martwię o swoje palonko :)

Ja roślince pozwalam żyć, ona daje mi paloonko- prosty deal :happy_flo:

Opublikowano

dobra wymiana :D mi sie podoba ta technika z siatka, scorg? czy cos takiego... chetnie bym przytestowal kiedys... narazie jednak po jacku bedzie dluga przerwa poniewaz bede w rozjazdach... oby do konca z fartem noob grower :) 

Opublikowano

Łodyga już jest gruba i twarda ja bym nie ruszał:) 

A tak to ładnie idzie, chętnie bym spróbował tego jarania, może okażesz się być moim Listonoszem i zapalimy kiedyś:)hehe 

Pozdro

Opublikowano

tez bym kiedys sprobowal :D kto wie, jesli nie wywala mnie do tego czasu z pracy ;). nic nie naciagam, naginam. patrze podziwiam i ucze sie. moze w przyszlosci cos bede testowal. narazie sobie puchnie ...

• Upvote 1
Opublikowano

Patrząc po swojej roślince i Twojej z dnia 31 to ona dopiero zacznie puchnąć w około 50-60 dniu  :) Moja ma 52 dni i bardzo cieszy moje oko

Tak na marginesie:

(wrzucam linka do sklepu sidbank)

https://sidbank.pl/sklep/medishop/50-cbd-cbda-naturalna-pasta-konopi-ekstrakcja-co2-kopia/

50% CBD / CBDa naturalna pasta z konopi ekstrakcja CO2 za prawie 2800 zł :0. Do tego jeszcze z konopii siewnych. Komu opłaca się legalizacja.... tylko nam :)
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+