Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Blady kolor może być oznaką braku azotu. Jeżeli miałeś zwykła ziemię to może trzeba trochę podlać nawozem. Jak coś będziesz kupował patrz na NPK i ciebie interesuję żeby miał jak najwięcej N. 

Opublikowano

mała aktualizacja, dzien 9, swiatlo 18/6 temp 26*C, wilg dzien 45-50% noc 65-75%. przez ostatnie 3 dni widzialem duza zmiane z dnia na dzien... od wczoraj mam wrazenie ze cos sie lekko zatrzymalo... ale moze jutro ruszy z kopyta znowu. narazie zero zapachu po za miodem ktory ulatnia sie z lepu na muchy imitujacy wlasnie slodki nektar w celu zwabenia najezdzcow z innego swiata. zastanawiam sie juz powoli nad lst, ale chce poczekac az mlody wypusci te listki ktore widac w centrum, na nizszych partiach zaowazylem juz dodatkowe odrosty... tez mam problem bo musze wyjechac na tydzien do Polski i zastanawiam sie czy nie zrobic lst, podlac w momencie wyjscia ( za 2 dni... a przedwczoraj dostala pozadna dawke h2o + doppelherz od biotabsa ) z pol litra i przezegnac sie w drzwiach zeby nic sie jej nie stalo. nie mam nikogo kogo moze poprosic o zagladanie, tez nie chce zeby mi sie ktos po chacie krecil... ponizej pare fotek z boxa bo mi sie nie chcialo wyciagac Jaska na spacer.

med_gallery_42819_1194_1245559.jpgmed_gallery_42819_1194_1278975.jpgmed_gallery_42819_1194_1509866.jpgmed_gallery_42819_1194_1168596.jpgmed_gallery_42819_1194_411615.jpg

Opublikowano

a moze, cholera takie mocne to piwo robia :D racja ziomek dzisiaj o 11:30 skonczyl 11 dni sorrka. dzien dziecka wkoncu, ale niewiem jak to sie dokladnie liczy, ja licze od kiedy Jack wyszedl z ziemi... bo czytalem ze niektorzy licza od tam ktorys listow...

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+