Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Czas wszystko pokarzę bo to może być słaby gen. Widać że ziemia jest mokra więc nie podlewaj za dużo bo korzeń zgnije, lepiej ją podsuszyć niż przelać. Każda odmiana ma swoje potrzeby poczytaj u producenta co i jak lubi to też jest ważne. Elo

Opublikowano

Duzo w temacie sie nie zmienilo, Jasiek ma ok 7 dni. odpoczywa ale cos troche jeden listek mu sie zmeczyl... od poczatku byl jakis '' dziwny ''. z jednego zdjecia widac jakby cos go objadlo ale to tylko zludzenie. ktos cos chce podpowiedziec, zjebac albo pozdrowic ;) ? sorka za jakosc ale wczoraj troche popilem i mi sie rece trzesa ;) a tak szczerze to dalej nie moge odzyskac aparatu i robie zdjecia sredniowiecznym telefonem. gallery_42819_1194_936454.jpggallery_42819_1194_186852.jpg

gallery_42819_1194_1027405.jpg

Opublikowano

Powyginane liście to zły gen lub ciemna strona mocy dopadła Johny skywalkera. Muchami zacząć martwić się powinieneś, 

to one zło czynią. Ziemię sprawdzać musisz bo tam się robaki zalegnąć mogą. 

Człowiek z naturą żyć w zgodzie powinień:)

• Upvote 1
Opublikowano

Jeśli ziemiórki polecam Substral Polysect SL005 czy jakoś tak. Chemia ale miła Pani z ogrodniczego powiedziała, że można stosować nawet jak mamy małe roślinki bo ma jakieś atesty (powiedziała jakąś specjalistyczną nazwę ale nie pamiętam co i jak). Ja miałem problem z ziemiórkami i tym środkiem je zwalczyłem a miałem małe roślinki. Działa też na mszyce i inne szkodniki. Musisz sobie zobaczyć i poczytać. Nie jest drogi i dostaniesz w każdym ogrodniczym. Dodajesz z saszetki jakiś płyn do wody podlewasz i zabija wszystkie gówna co siedzą w ziemi. A na te latające specjalny żółty lep chyba ok 9zł też w każdym ogrodniczym. Ja w swoim boxie miałem też lep na zwykłe muchy i trochę tego nałapał.

:puff:

EDIT:

TYLKO NAJPIERW ZIDENTYFIKUJ TE BESTIE 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+