Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Nie masz bezpiecznego adresu? Żaden problem. Zamawiaj na normalny albo wpisujesz byle jaki adres, zamawiasz kurierem za pobraniem podajesz inne nazwisko. Kurier i tak dzwoni zanim dostarczy przesyłke (przynajmniej u mnie). Wychodzisz do niego tam gdzie się umówiliście podpisujesz się tym zmyślonym nazwiskiem (możesz nawet lipną parafkę walnąć) i tle. 

A tak w ogóle co się stanie jak nawóz na swój adres zamówisz?

CBŚ CBA CIA NBA czy RTV i AGD nie wpadną ci na chatę za zamówienie sety nawozu  :Facepalm:

• Upvote 1
Opublikowano

dokladnie jesli zamawiasz ze grow shopu to nikt tobie na chate nie wleci przecierz te nawozy stosowane sa w ogrodnictwie i nie zostaly wymyslone glownie dla konopi pracujac kilka lat przy kwiatach doniczkowych widywalem w systemach nawadniajacych identyczne nawozy roznych marek ktore sa dostepne w sklepach kiedys nawet w pobliskim miescie pokazalem etykiete i wlasciciel mi zamowil jedno co go zdziwilo tylko to byla cena.najbezpieczniej jak sie boisz zamow na kolege ktory nic w domu nie trzyma i po sprawie ja zawsze zamawiam od juz kilku lat i jeszcze nikt mi do domu nie wchodzil a robilem spore zamowienia od sprzetu,nasion i nawozow na pewno wole kupic w shopie niz na Allegro gdzie maja specjalistow i pracuja z policja. :peace:

• Upvote 1
Opublikowano

Pewnie Panowie macie rację. Nie zamawiam jednak teraz bo uprawa zbliża się ku końcowi. Jeszcze maksymalnie licze 3 tygodnie. Od 2 tygodnia zalecane jest odstawienie nawozów więc zanim prześlę kasę i dojdzie to minie czas. Daję na luz chwilowo.

Roślinka jest już po przeprowadzce. Została w boxie i jak na nią patrzę to myślę, że jest jej dobrze. Temperatura spadła bo teraz jest w chłodniejszym miejscu.

Zdjęcia dodam za tydzień albo więcej jak coś się rzeczywiście zmieni w jej wyglądzie. Teraz buduje topy, szczególnie dolne partie, te na które nie miała czasu wcześniej.

• Upvote 1
Opublikowano

Dzień 63

Roślina od ponad tygodnia dostaje tylko wodę. Wcześniej budowała dolne partie topów, teraz wypuszcza mini pączki na górze wraz z nowymi listkami.

Trichomy mleczno przezroczyste.

Zdjęcia robione aparatem z jakiejś wypasionej nowej komórki która ma większą rozdzielczość ale gorszą jakość zdjęć niż moja stara nokia 6630.

Nie wiem co jest z tymi nowymi telefonami. Mam 3 w miarę nowoczesne, dotykowe telefony w domu i żadnym przyzwoitego zdjęcia zrobić nie można.

Robione samsungiem galaxy s3 albo 4.

gallery_42770_1169_153802.jpg

gallery_42770_1169_236760.jpg

gallery_42770_1169_149325.jpg

gallery_42770_1169_35904.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Lece z wodą :)

Zdjęcia które robiłem wcześniej zwykłym aparatem miały lepszą ostrość/szczegółowość, lepsze odwzorowanie kolorów. W sumie to co są teraz też nie są złe.

Przerabiając zdjęcie na mniejszy rozmiar w jpg pogarsza się jakość, wgrywając na forum też jakość trochę maleje. 

Porównując czyste zdjęcia z aparatu całkiem zwykłego z aparatami z komórek to komórki wypadają słabo.

Opublikowano

no wiadomo matryca w telefonach jest bardzo mala, a w zwyklym aparacie jest znacznie wieksza i to to ma tak naprawde wplyw na jakosc zdjecia, a nie ilosc mpx. Swiatlo tez jest wazne.

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+