Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Super Skunk Sensi Seeds OutDoor.

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich, mam dość ciekawego spota lecz brak pestek na Out, tak więc znalazłem w szafce 25 szt. Super Skunk Sensi Seeds. Teraz pytanie, da radę ona wyrobić na Outdoor? Producent podaje 6-7tyg. kwitnienia, licząc nawet 9 tyg. to powinna dojść raczej. Będą w 35L donicach. Pozdrawiam

Opublikowano

Zapytaj producenta , w jakich warunkach doszła w takim czasie i w jakiej szerokości geograficznej.Wtedy możemy wnioskować że u nas ci ten skunki dojdą ...

Pamiętaj że roślina w zdrowej ziemi gdzie ma te 14 godzin światła na bank dojdzie jeśli dasz jej trochę hormonów kwitnienia.

Była już wypowiedź na tutejszym forum , iż im więcej światła tym większy krzak , im większy tym ma więcej on do wykarmienia , co udaje się  od idealnego środowiska w bryle korzeniowej.Im więcej krzak ma słońca przez cały dzień tym później zakwitnie , im mniej tym szybciej ale będzie mniejszy , takie to są zależności.

Ja bym to wysiał w donicach , jeśli będą bardzo się ociągać w kwitnieniu , to bym potem to przewiózł do domu i dał pod lampę.

Proponuję zakupić zestaw podstawowy do organicznej uprawy -  biotabs zestaw startowy , da ci to dobre warunki w glebie co zapewni roślinom twym jednostajny wzrost , nie przyhamowany problemami z PH czy EC w glebie.

Weź też pod uwagę jaką wysokość osiągają rośliny dzięki zapisanemu w swoim DNA białku , 

35 litrów będzie w porządku, urosną około 2,5 metra , ale jak dasz je do gleby to urosną takie duże że potem tego nie ogarniesz XD Zasadą jest że roślina nad ziemią ma tyle ile mają jej korzenie pod ziemią.

Jeśli chciałbyś za porady odstąpić parę ziaren to byłbym wdzięczny bo nie mam kasy na nasionka.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+