-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Witam wszystkich 👊 W boxie wykiełkowało następne pięć nasionek Gelato LSD od THC-THC. Więc na tą chwilę w namiocie mam 15 rosli, cztery w 18l które finalnie za parę dni trafia do małego. I w dużym zostanie 11 sztuk z tym że jeszcze nie wiem co począć z tą uratowaną ale jeżeli starczy miejsca na podstawki i na wentylator wieżowy to zostanie. Tyle że będzie musiala wytrzymać początkowo warunki pod sadzonki i zobaczymy jak to wpłynie na końcowy wynik niechcianego krzaka. I od razu myślę o dzisiejszym wpisie bestii 😅 👍 może też się odwdzięczyć za ratunek, no ale o niej w innym temacie😅😉 I finalnie w namiocie spider farmera będą takie odmiany jak w tytule tylko trochę więcej 😉💪🔥 tyle że jeżeli nie będzie miejsca to coś się usunięcie,chyba🤔😉😁 -
Przez Marcel852 · Opublikowano
Witam Bez LST się nie obejdzie,teraz ma tyle światła ile potrzebuje Kolejny prezent od Św.Mikołaja xD -
Przez kolober · Opublikowano
Elo420👊 I przyszła chwila że musiałem je ciachnąć chciał nie chciał ale musiał 😅😉😁 na tą chwilę ja nie sprawdzam wagi na mokro bo dla mnie nie ma to większego sensu. I ja dopiero ważę gotowe topy które trafiają już do słoików, bez badyli i innych niepotrzebnych gadżetów😉😁. I na tą chwilę pozbyłem się tylko dużych liści wiatrakowych a reszta trymu będzie robiona po wysuszeniu 🔥💪. Pozdrawiam i zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia🎄🎁 moi kochani a na nowy rok i życzenia na niego jeszcze będzie czas😅😉😁 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Zajebiście Byku 😁 👌 💪
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.2 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-