Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Uprawa - pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano

180zł na allegro jest, właśnie patrzę, tak folią aluminiową, nie chciałem pakować w zrobienie growboxa kasy, ale tak teraz myśle że ten interes troche kosztuje, nawet z wyhodowaniem jednej roślinki

Opublikowano

po 1 - to nie interes tylko hobby. jak chcesz robic z tego interes to nie szukaj tu pomocy bo nie taki jest cel tego forum.  po 2 - jak chcesz zwiekszyc temp to wyjmij ta zwykla zarowke z boxa i wsadz ja w jakas metalowa puszke z ktorej zrob "przedsionek" dla wlotu powietrza do boxa.    czyli zeby poowietrze zanim wleci do boxa musialo przeleciec przez ta puszke,  po 3 - roslina ewidentnie sie wyciaga z braku swiatla. obniz mozliwie nisko te swietlowki i szybko inwestuj w wiecej 

Opublikowano

Witam jednak chyba zainwestuje w tą lampę, bo temperatura mnie troche niepokoi, poszukałem żarówkę jedynie Hps 150w, a chciałbym wraz z kablem byle tylko podłączyć i wszystko, a nie się bawić z żarówką, zrobiłem także otwór u góry szafy na powietrze, nie wiem czy to starczy ale na prawde mam ograniczony fundusz mam jedynie 21 lat :) narazie nigdzie nie pracuje, a co do tego że napisałem że to drogi interes, nie miałem tego na myśli robie to z przyjemności, na jamajce znalazłem tylko żarówkę za 94 zł, może mi ktoś z allegro wybrać taką lampę? na prawde nie znam się na elektryce, a chciałbym nie żarówke a lampe wraz z przewodami, może być używana jakaś do 150zł

Opublikowano

Mam pytanie szukałem troche lamp starczy taka? szerokość szafy 60 wysokość 150  jedna roślinka

Lampa sodowa hps wls uprawa roslin 150w philips

Opublikowano

Witam zakupiłem lampę 

Lampa sodowa hps wls uprawa roslin 150w osram

oraz jutro zaopatrze się w miernik ph, mam pytanie odnośnie tej lampy czy wystarczy? oraz używam już nawozu planta vita nie wiem czy może taki być podlewałem już dwa razy tym nawozem

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+