-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Kumpel rób tak dalej a później ci to wszystko! Ja nie wiem co wy kombinujcie ale to jest ewidentnie przelanie roślin i do tego jeszcze zrobił się ( clawing) czyli pazurki z liści od azotu i są na granicy. I każdy konopny poradnik ci to wyjaśni 😉👍 ustawienia wilgotność zostaw i opuść lampę na około 60cm i pamiętaj ze nawozy organiczne trzymają długo wilgoć i nie trzeba ich tak często podlewać. Podlewasz dopiero jak donice zrobią się bardzo lekkie. A najlepiej to jak znajdziesz u nas na forum testy i przelaniu i porównasz. I pamiętaj że zęby przelać roślinę nie trzeba wcale dużo i często podlewać i wystarczy że korzenie nie dedo miały dostępu do tlenu! -
I coś mi się wydaje że one zdrowe to nie są liście masz popalone zwijają się do środka w łuseczki tylko teraz to powycinałeś i zobaczymy jaki będziesz mieć efekt końcowy 🤣 A i ty chyba opisujesz tego biednego małego kwiatka co stoji u mnie w namiocie bo ja nic inne żółtego tam nie widzę, chyba że mylą ci się kolory😅 -
I ty piszesz że ja mam żółte końcówki liści?zobacz co ty masz tu za burdel😜🤣🤣🤣 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Pierwsza doba za nami.. Temperatura i wilgotność 👌💪 Gwiazdeczki zrzuciły skorupki i zaczynają korzystać z warunków 🤭 Do zobaczenia jutro.. 😉 -
Przez Cropp911 · Opublikowano
Dzięki za radę dzisiaj wchodzi druga Lampa koło 16 wrzucę fotki roślin i wygląda bola po przemeblowaniu i może jakaś pójdzie dziś już pod 🔪 😁
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts