Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Według mnie teraz do końca sama odstana kranówa.

Gdybyś miał jakiś naturalny booster na melasie to mógłbyś wcześniej dawać na flo. Wtedy smak był by słodszy , intensywniejszy a roślinka by się bardziej szroniła. Teraz to nie ma sensu nic kombinować.

Ale pomyśl o tym przy następnym gro. ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

WR przewaznie dochodzi miedzy 65 a 75 dniem.Tobie zostalo od 10 do 18 dni. Po co teraz nawoz?... nie mam pojecia. Miod z woda czy melasa lany gdy zostalo kilka podlan do konca tez nie za wiele da....ale rob jak uwazasz.

Opublikowano

No tak jak pisalem 1,5-2,5 tygodnia do kosy.

Co do miodu mozesz lac, ale tak jak mowilem ja zrobilem 2 czy 3 ostatnie podlania z miodem i nie zuwazylem zeby lepiej sie panny szronily, ale mozesz sprobowac - na pewno nie zaszkodzi :)

Opublikowano

Bo według tabeli jest ze ostatni tydzień woda sama. A jak mówisz 10-18 dni to jest 1,5-2,5 tyg. Musze podlewać około co trzy dni to co mam 6 razy samo woda lecieć ?! Kupiłem melase to bo ktoś pisał że jest lepszy. To według ciebie od kiedy miałem zacząć lać woda z miodem żeby coś dało ?

Opublikowano

Czyli jak mam teraz od wyjścia ziemi 55 dzień. To teraz trzymać ja jak ma 48 i tego się trzymać ? A kiedy przejść na lanie sama wodą ? I ile tej melasy dawać na litr wody ?

Opublikowano

Nawozy odstaw tydzień przed ścinką, melasę możesz podawać z nawozami a później z samą wodą aż do końca. Jak dawkować melasę nie podpowiem, szukaj na forum gdzieś kiedyś widziałem... 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+