Ładny kolor😉😁 a propos Barney's Farms to na następną uprawę kupiłem lemon cherry gellato i insinia og, własne w te 50l😉💪
A no i czuje twój ból co do tego co mi pisałeś u mnie na temat auto😉🫵👍
I szczerze mówiąc to one wyglądają jak by w ogóle nie poczuły tego toppingu i lecą dalej, zwróćcie uwagę na świeże jasne przyrosty a dzisiaj dostały jeszcze to 3,5l herbatki na bazie ziemi od Soma's Sacred Soil i dwie łyżki melasy na 10l wody. Pozdrawiam
Elo👊
Wczoraj moje gwiazdeczki miały przeprowadzony ostatni trzeci topping ale wszystkich odrostów bocznych. Te cztery główne z poprzednich toppingów były lekko do tyłu dlatego zrobiłem tak żeby wyrównać całe canopy 😉 A do tego po tym toppingu wyjdą na Holy punch 23 główne topy plus odrosty które wyjdą po założeniu siatki. I Banana Blaze będzie miała 21 topów głównych plus te które wyjdą z odrostów i będą warte zatrzymania, resztą idzie pon nożyce 😅😉 Oczywiście będzie jeszcze lekkie czyszczenie przed flipem i na 21 dzień po ale to jeszcze daleka droga😉
Analiza bardzo trafna, która dużo mówi i każdy zdrowo myślący człowiek wyciągnie sam odpowiednie wnioski. Nie bez powodu usunąłem pewne sklepy z tego forum. Z tym że wspominanie o tych sklepach tutaj na forum w formie innej niż "szybka wysyłka i cukierek gratis", to dla niech nie dopuszczalne i zaraz naślą na forum prawników i innych..... żeby tylko usunęli te informacje, bo przecież ludzie sami nie potrafią liczyć.
Temat nie wymaga dalszych komentarzy.
Dzięki i fakt ziemia od Somy robi robotę w końcu gościu wychował pierwszą Amnesia Haze czy Lewrance 🔥👍 Jego filozofia opiera się na organicznej uprawie i po tej już kupiłem pestki od Barney's Farms. I następna będzie właśnie w 50l do oczach z dżdżownicami i całym już prawdziwym eko systemem. I powiem ci że to moja pierwsza uprawa w living soil ale już się zakochałem bo efekt jak sosna jest mega i już nie mogę się doczekać siatki i flipa ale to jeszcze z miesiąc 😉😅 na razie wczoraj miały trzeci i ostatni topping 😉. Pozdrawiam serdecznie 👊
Recommended Posts