Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

3xAmnesia plus 3xMoby dick

Recommended Posts

Opublikowano

jakim cudem na 12 pal?

możesz robić jedynie ML tak : 1 pała / 2 pały / 4 pały / 8 pał / 16 pał itd...  inaczej ch**a nie ML będziesz miał i nierówno wszystko po roślinie się będzie rozprowadzało... inaczej ML nie ma sensu

Cudem takim ze Moby na poczawszy od 2 do obecnie 5 pietra puszcza po 3 nowe rowne pedy :)

Ciekawe czy jak zrobie klona z obcietego kawalka to on tez bedzie rosl po 3 na pietrze???

med_gallery_42357_984_1334882.jpgjest progres :)

AF by juz kwitnac zaczynaly a one jeszcze maja przed soba min 30 dni wzrostu:)

med_gallery_42357_984_705420.jpg

• Replies 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

ty nie robisz main liningu.......................... :Facepalm:

Opublikowano

ty nie robisz main liningu.......................... :Facepalm:

a co to jest ???

gallery_42357_984_73346.png

a jak sa po 3 nie po 2 z jednego wezla na drugim pietsze nieliczac lisci tych smiesznych zostawiam te 3 ciecham znowu jest 6 /12/24 ....

Opublikowano

ku**a, chętnie bym ci to rozrysował. wypierdala stożek wzrostu, więc jeb kosa:

/admin - obrazek wygasł/

za********ją 2 stożki wzrostu, więc po małym treningu znów jeb! kosa....

i tak dalej, i tak dalej ... i robiąc cały czas trening.....

I TAK OTO MAMY NARODZINY MAIN LININGU 8V :

/admin - obrazek wygasł/

to się nazywa prawdziwy main lining kolego ;) dzielisz energię planta na równe części i tylko wtedy masz idealne równe topy... czyli mnożniki 2,4,8,16,32,64..... btw. foty i uprawa mojego autorstwa ;)

Opublikowano

a ja bede zaczynal gdzies od Twojej fotki nr2 bo juz sa dosc duze:))) . i zostawiajac 3 odrosty czy 2 jak sa przewaznie na 2 pietrze likwidujac pietro 1 nie osiagne tego rezultatu??

Ja ide ta droga wiec nazywam to Main Lining.

Admin: uprzątnąłem to.

Opublikowano

Nie cytuj kogoś wszystkich zdjec bo zasmiecasz growloga ;)

Opublikowano

Chcialbym sie dowiedziec czy ktos probowal ta metode treningu przedstawiona w linku powyzej???

Admin: uprzątnąłem to.

Dziekuje! Ucze sie dopiero Bede pamietal?

Opublikowano

Siema

Moze ktos mi doradzic jak prostemu chlopu co jest mi potrzebne do zabawy z klonami.linki z ebaya mile widziane potrzebuje cos taniego na doslownie pare klonow ?pzdr

Opublikowano
W dniu 22.02.2015 o 13:23, WSMgrow napisał(a):

Siema

Moze ktos mi doradzic jak prostemu chlopu co jest mi potrzebne do zabawy z klonami.linki z ebaya mile widziane potrzebuje cos taniego na doslownie pare klonow ?pzdr

za dużo srok za jeden ogon próbujesz łapać kolego ;) a jeżeli chodzi o klonowanie i nie chcesz wydać za dużo kasy, to potrzebujesz następny zestawik:

-skalpel (jak nie możesz dostać  w Aptece tam gdzie mieszkasz , to weź żyletkę - też się nadaję)

-kostki z wełny mineralnej

-clonex

niektórzy kupują takie małe cieplarnie.. ja osobiście mam w to wy.....ne - mam malutki namiot do tego. najważniejsze przy pobieraniu/robieniu klonów:

-ciachamy pod kątem 45 stopni

-temperatura idealna dla klonów do ukorzenienia 27 stopni, wilgotność 80%

-ciachamy większość liści, by nie zabierały energii która jest potrzebna do formowania masy korzeniowej

resztę musisz sam obczaić co i jak, bo za dużo pisania by było

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+