Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

30 dniowe sadzonki razem z malymi

Recommended Posts

Opublikowano

Czesc mam pytanie odnosnie moich sadzonek mam dwie sztuki 30 dniowych sadonek i 2 sztuki malych niedawno wyszly z ziemi mam pytanie odnosnie kwitniecia mam lampe ledowa ktora ma oddzielne swiatlo na kwitniecie czy moge je zalaczyc ? Nie odbije sie to na maluchach ? i kiedy dokladnie zaczac okres na kwitniecie ? Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj, możesz wrzucać razem z ciepłym światłem, maluchom nic nie zaszkodzi. 

Na kwitnięcie możesz przełączać nawet po 2 tygodniach, ale bez zdjęć to wróżenie z fusów.

Opublikowano

Jutro postaram sie wrzucic, w ledach jest to czerwone swiatlo, nie odbije sie to na plonach ? Mam jeszcze jedno pytanie w sprawie kwitniecia, czas zmienic do 12/12 ? Aktualnie mam 20/4 i co jeszcze zrobic zeby zaczely kwtinac ? Jestem zielony w tym temacie :). Pozdrawiam

Opublikowano

Ok dzis tak zrobie, jeszcze jedno pytanie, mam dosyc duzo miejsca jak dam dluzszy weg to rosliny beda wieksze co z tym idzie plon tez ? Czy jestem w bledzie ? Dodam, ze mam automaty przelaczenie jest konieczne ? 

Opublikowano

super dzieki wielkie panowie za odpowiedzi :) czyli dac 18/6 ? dodam czy zostawic 20/4 ? rachunki za prad sa mi obojetne chodzi o duzy plon poniewaz spalanie w moim przypadku jest wysokie :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+