-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe posty
-
Przez StressLess · Opublikowano
Siema ziomek widzę że bardzo miała duży stres dlatego tak się stało i no topy jak sznurki tak jak mówiłeś w filmie przenosiłeś je z boxa do boxa i to może być główny problem kolejny problem zwiększ dawkę nawozów bo widać że jest ostro głodna a doprowadzanie na tym etapie do głodu roślin będzie niski plon Co do temperatury i wilgotności napewno to nie jest główny problem uprawiam już kupe lat i potrafiły mi temperatury dochodzić do 40 stopni wiadomo że to automat i jest bardziej wrażliwy na warunki ale czy będzie 25 czy 30 stopni to nie spowoduje efektu luźnych topów ogólnie jak nie jesteś na tyle doświadczony grawerem to polecam ci przejść na sezonowki dużo więcej wybaczają i napewno dużo więcej się nauczysz wiele jest czynników przez które tak się stało i nie oczekuj że to się naprawi już zostaną takie sznurki nie ważne co teraz byś nie zrobił pozdro -
Idealny moment aby doły ogolić żeby moc poszła w górne topy Te odrosty nie maja prawa bytu i tracisz tylko moc pozdro -
Wypróbuj technikę obrywania górnych liści wiatrakowych aby odsłonić dolne odrosty zadziała jak topping i wyrówna baldachim samoistnie bez większego stresu następnie siatka na wysokości 30cm od podłoża uprawowego i rozciągaj planta po siatce aż wypełni całą powierzchnię po wypełnieniu powierzchni poczekaj aż wyjdą z siatki następnie zostaw 3 piętra liści resztę dołów wygol najlepiej wszystko później siatki i jak zobaczysz że odbiły i już rosną przełącz na flo tą techniką wyciągniesz maxa i zbierzesz solidny sort dla pewności możesz założyć drugą siatkę w 2tyg po przełączeniu światła na flo spowoduje to że nie będziesz miał problemów z pleśnią i wywalającymi się szczytami które będą tracić energię aby utrzymać cały ten ciężar będziesz chciał dalsze wskazówki to oznaczaj mnie śmiało ale gwarantuje ci że nie ma lepszej techniki niektórzy jeszcze przed przełączeniem jak roślina jest duża i mocna na kazdy odrost stosują toping powoduje to ogromna ilość szczytów pozdro -
Jak trzyma gdzieś w piwnicy i pizga mu od dołu to tak warto sam tak używałem w zimę napewno mu to pomoże a w lato może ściągnąć styropian i będzie miał niżę temperatury w namiocie
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts