Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Płyn do mycia szyb.

Recommended Posts

Opublikowano

Cholera.. no nawet nie opłaca się mi wstawiać fot bo to już koniec mimo moich staran ... zostały tylko 3 odgałęzienia nie uszkodzone ale już zaczynają schnąc :c trudno kupuję 3 auto amnesie i od nowa teraz zabezpiecze się w 100 % zostawie je jeszcze kilka dni może jakiś cud się stanie ale wątpie bo rośliny poprostu są spalone.

Czuję się okropnie :c bo włożyłem duzo pracy w to trakowalem to jak hobby a to jeszcze była moja pierwsza uprawa... wiem kto to zrobił dziś ( czekam tylko aż zgasną latarnie na ulicy) idę przebić chujowi opony w jego samochodzie z pracy :> zemsta bedzie słodka

Najlepsze że to była odmiana medyczna którą tak bardzo chcialem mieć :c

Opublikowano

Chyba to nie przez ten plyn hmm one są oklapniete a nie zauważyłem wad na liściach, może miały za długo sucho? Wtedy klapna liście, ale jak podlewales dobrze to ja nie wiem..

Daj im żyć

Opublikowano

Płyn płyn jestem pewnien :) podlewane były 1 dzień przed zdarzeniem to że oklapłe to raz po 2 dniach zrobił się biały nalot i spaliło rośliny :x zadna susza jestem początkujący ale wiem co mówie 

Teraz już tych lisci teoretycznie nie ma - suche pozawijane itd itp a miejsca gdzie nie było pryskane to żyją ale to za mało nie warto juz tego trzymać :<

- 20:30 - zgon R.i.P   człowiek > roślina taka sytuacja ....

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+