sandman118 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Cześć. Jakiś dowcipniś (zabije ... ) popsikał mi planty płynem do mycia szyb ( liscie ) ale na szczescie nie wlał go do gleby. Oczysciłem liście i spłukałem wodą. Dzis patrzę, a niektóre części rośliny są na maxa oklapnięte, i co gorsza jak mamy szczyty rośliny to wyglądają jakby zgniły. Nie jest tak wszędzie ale na pobocznych rozgałęzieniach. Wyrywać to już ( te boczne odnogi ) bo nic z tego czy zostawić może się odratuje ? Góra roślin wygląda tak jak wyglądała i jest chyba okej. Ja bym wyrwał na koszt tego aby te co "przetrwały" rosły silniejsze i zdrowsze. Ale wolę spytać.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Outdoor ? Duża dawka wody, porządnie przelej i oczyść rośliny, na początku oklapną ale powinny ruszyć. Tak czy inaczej bez fotek to wróżenie z fusów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman118 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 http://trawka.org/gallery/album/889-dwdwq/ - mam nadzieje że otwiera . Liście to tam nic ale te szczyty - masakra :c co ja mam teraz zrobić spaliło je nie? Bo nie wydaje mi się żeby były mokre... to stało się wczoraj na wieczór około 18 godziny. Da się coś z tym zrobić ? Nie wszystkie mi spalilo bo te główne to chyba luz ale to co na zdjęciach - brak słów ja można być taką ku**ą.. ona dopiero zaczyna kwitnąć PROSZE O W MIARE SZYBIE ODOWIEDZI CZY COŚ MOGĘ ZROBIĆ.... ( TO MÓJ 1 GROW I TAKIE COŚ -- ZAWIODŁEM SIĘ STRASZNIE ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Daj jej pare dni i zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman118 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 ale lac jej wode częsciej niż normalnie ? pryskać liscie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Zostaw je w spokoju, nie podlewaj jeżeli mają wilgotno, konopie wolą bardziej sucho niż wilgotno. Nie pryskaj liści. Zostaw je w spokoju i wrzuć fotki za dwa dni, zobaczymy co będzie się dziać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzik Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 asahi sl na stresy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman118 Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 ile to kosztuje? - a dobra już wiem ile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman118 Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 Okej, otwieram boxa przed chwilą - i no.. trudno poszło się *EBAĆ.. eh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 co za ludzie, nic tylko wziąć kamienia ... nie poddawaj się, teraz musisz być bardziej czujnym. Współczujemy, okropne uczucie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.