tylko dobre geesy Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2014 z tyłu JH z przodu skunki jutro je wyciagne i porobie zdjecia z osobna kazdej bo sie nameczylem i wody na rozlewałem nie mam pewnosci ze JH bedzie w pełni damka jeszcze chyba nie da sie okreslic w 100 % tak to skunki by na balkon poleciały akurat mam na poludniowa strone a jacek by miał cała objetosc dla siebie
Macky Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Dużo zostało Ci miejsca do sufitu ? Może automaty puść wolno ? Jaką masz lampę ? Oraz może przerobimy ten temat na growloga ?
tylko dobre geesy Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2014 jest jeszcze z 40 cm do podniesienia
tylko dobre geesy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ELO ELO kto moze i co zobaczy niech pisze czy wszystko ok noi czy spuchna pod koniec bobki xD roslinki maja 40 dni
Toksyna Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jasne ze spuchną jeszcze bo to dopiero poczatek kwitnienia Ile dni kwitna i czy dajesz im jakis nawoz na kwitnienie??? Jaki to odmianki?? Zachecam do zalozenia growloga i na bierzaco bedziemy pomagac
tylko dobre geesy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 sa to skunki b52 automaty od Sensi genetics ten co ma wieksze bobeczki kwitnie jakies 20 dni +\- 3dni drugi dopiero zaczyna tak ze 3 dni wolniej zaczal kwitnac ale to chyba dlatego ze ma wiecej szczytow bo 10 a tamten 6 ale za to juz ładnych . nawoz jaki daje to canna terra mam tez pk13/14 ale jeszcze za wczesnie z tego co wyczytałem za kazde wskazowki porady itp. oczywiscie dobry buch....
Toksyna Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 W takim razie wszystko idzie bez problemu i życzyć pozostaje pięknych bobków. i możesz podawać pk w połowie zalecanej dawki i stopniowo ją zwiększać. pozdro
tylko dobre geesy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 a jeszcze pytanko odnosnie ilosci swiatła na poczatku miały 20/4 pierwsze dni po pokazaniu plci 18/6 i teraz pytanie jak najlepiej je dowiesc do konca zeby było git ??? zmniejszac stopniowo czy zostawic jak jest bo duzo duzo opini czytalem na ten temat na dzien dzisiejszy
Toksyna Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Masz automaty więc nie potrzebuja oświetlenia 12/12 aby zaczęły kwitnąc więc zostaw tak jak masz a wszystko będzie git.
Gość joker Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 a jeszcze pytanko odnosnie ilosci swiatła na poczatku miały 20/4 pierwsze dni po pokazaniu plci 18/6 i teraz pytanie jak najlepiej je dowiesc do konca zeby było git ??? zmniejszac stopniowo czy zostawic jak jest bo duzo duzo opini czytalem na ten temat jak topy uformuja sie juz całkiem przelacz 12/12 a bedziesz zadowolony
Recommended Posts