Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NIestety mam przykrą wiadomość ktoś za****ł mi krzaka. MIejmy nadzieje ze te 3 w lesie jeszcze zyją... ale jestem zly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Oj daj spokój co za naród !

Współczuję, ale coraz częściej grasują bandy sępów co nie potrafią ani swojego ani cudzego uszanować.

Dlatego outdoor jest właśnie narażony na tego typu zagrożenia.

Karma Ci wynagrodzi, a ich ukarze.  :zen:

Opublikowano

Dokladnie tymbardziej ze bylem 11 dni temu i nie bylo nawet zadnych sciezek a nagle powstaly 3 nowe albo ktos wiedzial ocb albo ktos przypadkiem znalazł ale sciezki byly mocno wydeptane ... ale najlepsze jest to ze nie bylo doniczki moze ktos to przestawil

Opublikowano

z jednej strony masz farta z drugiej lipe

zdeptał bym osobnika który chodzie i juma czyjaś prace 

głowa do gory i odpalaj indoora 

Opublikowano

miejscówka była tak przeczochrana poszedlem drugi raz ze az nie moglem w to uwierzyc tam ktos w trepach musiał sie wbic bo by nie wydeptal tylu metrow sciezek w zwyklych butach zreszta tam chyba psy wpadly jakby nie patrzec miejscowka w srodku miasta ale 4 lata temu mialem miescowke z ktorej widzialem swoj blok i bylo bez problemow :) daje na 70% ze to byly psy bo wygladało jakby wpadli od ulicy i szli prosto usialo tam wpasc z 4 chlopa conajmniej to po co im by byla doniczka zabrali by planta a jak psy to pewnie z doniczka zawineli jako dowód. miejscowka spalona a wczoraj u mnie na osiedlu 5 gabaryn + 2 kryminalne staly ciekawe ocb ................

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miła niespodzianka wpadam na spota do lasu a tam moje 3 panienki zakwitnietę prawie w pełni wszystkie włosy brązowo/rude odrazu poszly pod kose. nie bawilem sie w trichomy nie mialem czasu i środków transportu za bardzo.

Ogolnie worek był przewrócony(szkoda bo lepiej by zakwitla) przez zwierze jakies , ale topy były to najważniejsze wrzucam zdjecie calego suszu z 3 panienek . zaznaczam ze bylem ostatni raz 1,5 msc temu i podlalem tylko raz czy dwa Terra Florres:)

:harvest: łapcie fotki ze wczorajszego harvestu poszly pod kose w 80 dzien.

p.s tamtą co mi ukradli byla bez porównania do tych 3 , naprawde byla kozacka ale bylo minelo nie ma co sie dołowac to tylko 1 auto :P

smoke report i wage dodam za 2 tyg gdzies, dzis spalilem 2 lufy haszu i 3 lufy ziola i sie ujebalem z ziomeczkiem dobrze  :big-joint: 

post-29442-0-38158200-1409916448_thumb.j

Mozna przeniesc do zakonczonych :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+