*5 spotów* nad wisłą hard core :) early skunk, easy sativa, automazar, moby dick, auto ww, passion, blue white cannadian, no name
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Część 👊 Moje piękne Panny powoli kończą trzeci tydzień właściwego Flo po stretchu i zaczynają sobie tyć. California Orange ostatnio dostała 3,5ml/l Bloom, 0,5ml/o Grow i 5ml Bloom Booster i zwiększyłem dawki Bloom o 0,5ml dlatego że robiła się kominkowa a to oznaka za małej ilości nawozów. A Skunki dostały nawozy bez zmian w stosunku do ostatniego podlewania czyli 3ml/l Bloom, 0,5ml/l i Bloom Booster 5ml/l. W namiocie naprawdę zaczyna pięknie pachnie i skunki rządzą w boxie bo w przewadze czuć właśnie je ale to nic nadzwyczajnego bo to właśnie skunki mają bardzo ostry zapach a California żeby ją poczuć to muszę przyłożyć nosa do pąków. I czuć już wyraźnie cytrusy z tym że co do puchnięcia to też wyraźnie jest do tyłu ale one potrafią nadrobić bardzo dużo w krótkim czasie. -
Elo👊 Dzisiaj dziewczynki z kończyły dwa tygodnie i wczoraj dostały już po 150ml wody z dodatkiem roots booster1ml/l i Humic 2ml/l. Reagują pięknie i tylko ta ostatnia Blue Cookies dostała 50ml/l dlatego że jeszcze nie rozwinęła wystarczających korzeni żeby dostać większą ilość wody. Pozdrawiam -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Ja układam husteczkę, roszę wodą, przykrywam i daję do ciemnego miejsca. I po pojawieniu się półcentrymetrowgo kiełka daję ostrożnie do ziemi i donice do namiotu. Ustawiam lampę na minimum i czekam aż wyjdą. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Ostatni update moi mili. Po tygodniu suszenia poszło trymowanie i do słoików. Łącznie po suszeniu tematu wyszło 209,37 g. Czy to dużo? Biorąc pod uwagę wysokość panien na 70 cm myślę, że to w porządku wynik z trzech roślin. Wiadomo, są odmiany rosnące większe i dające więcej plonów, ale ja skupiłem się na doborze akurat tej klasycznej 100-procentowej indyjce, nie patrząc zbytnio na prognozy producenta odnośnie ilości plonów. @Macky niniejszym możemy uznać relację za zakończoną. Powodzonka w uprawach towarzysze. Niebawem pewnie będzie kolejna relka. Forum nie opuszczam rzecz jasna. Pozdro. 🪴 -
I muszę to dopisać ale lowres jest o wiele bardziej owocowy i jest tak intensywny aż jestem mile zaskoczony a i moc też ma spoko 👍 😁
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts