Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

BLUNTY

Recommended Posts

Opublikowano

Jakie są Wasze ulubione marki bluntów? Znacie jakis sklep gdzie kupię coś poza blunt wrapami i bluntami juicy juice? Poleci ktoś dobrą trafikę w Warszawie lub Łodzi? Pozdrawiam

Opublikowano

:elo: ostatnio tak rozkminialiśmy nad własnie tymi blantami.

Co do bluntów nie dało rady dżumic podrażniają gardło, mimo że smakowe nie podchodził mi dym.

Miedzy ocb ocb slim a smoking'ach smokingi wygrały najmniej podrażniają przy paleniu.

A i tak jak na razie najlepsze raw'ki :)

Opublikowano

siema chodzi Ci o smakowe liście tytoniu, ja we wrocu w sklepie tytoniowym kupiłem wiśniowe blunty ale to z juicy, bardzo pozytywnie wspominam ten smak połączony z bubblegumem ; ) to było dobre 3 lata temu od tej pory nie miałem okazji.

Opublikowano

uspawana od 9 rano plus na ciasteczkach hehe  :indiana:

Blunty jak pisałam bardzo podrażniają gardło, paliliśmy sporo smaków ogólnie ale niestety mi całkowicie nie podchodzą, choc maja ulubione moje smaki.

Paliliśmy Czekoladowe ciasteczka, vaniliowe i chyba truskawke.

Opublikowano

Ostatnio miałem zakładać podobny temat :joint:

Niedawno zakupiłem 80 bletek z golden wrapa truskawkowe brzoskwiniowe mango i koniak wszystkie chyba są zrobione z tytoniu przetestuję niedługo i zdam relacje

Pomijając bletki polecacie jakieś dobre smakowe tytonie do siuwaxu? :big-joint:

Opublikowano

Nooo jasne, ja nie palę jointów. Jeśli chodzi o blunty to polecam wrapy: Mango, berries i peach passion. I na bank mniej drapią gardło niż ochydne jointy z domieszką tytoniu, do tego łapczywości oduczają bo jak złapiesz za dużo dymu to faktycznie można pokasłać :D

Opublikowano

Po ch*j psuć smak zioła tym czymś.  Gibony najlepiej z jak najcieńszej bibułki, co by wcale smaku nie zmieniała.

Jak chcesz prawdziwego blanta, to w łodzi na górniaku babka sprzedaje liście tytoniu, kup se to i skręć jak bóg przykazał.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+