Marlboras Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Marihuana ratunek przed alkoholizmem Marijuana aperit mentem - z łać. marihuana otwiera umysł
upp Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 "Łączy ludzi trawa, dzieli ludzi siano" ~Arab
Ganjamaxa Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 Widzę że konkurs ma podstawy rozwijające społeczeństwo jak i strukturę kulturową podoba mi sie to bardzo.Zachęcam do kupowania nasion z mojego sklepu ceny są tak niskie ponieważ chcemy wyrobić dobrą markę oraz pokazać że szanujemy każdego Klienta.Bless Zapraszamy
dzejson p Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Nothing venture, nothing gain - Nie ma zysku bez ryzyka POZDRAWIAM!!
pocomito Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Roslina kochająca i kochana przez palacza rozpalana daję radość nie do opisania By "pocomito" dbasz i dajesz jej siebie gdy urodzi, dzieki niej czujesz sie jak w niebie >pocomito potrzebuje ziemi i wody troche miłości troche złości, opieka twa nad nio nie idzie na marne gdyż nagrodzi Cię i odrazu czujesz ze mówi do ciebie "spal mnie" >pocomito
leśny_skrzat Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Jutro zakończenie więc wrzuce jeszcze żeby przypieczętować wygraną he he he Snoop Lion: "Powoduje, że czuje się tak jak potrzebuje" Ricky Steves: "Używałem konopii na całym świecie" Oliver Stone: "Byłem w Wietnamie i to przez bardzo długi czas. (Używanie marihuany) spowodowało różnicę między pozostaniem człowiekiem lub - jak to ujął Michael Douglas - bestią" Rihanna: "Kush zrolowany, szklanka pełna... Preferuje to co najlepsze!" Hugh Hefner: "Palenie pomogło mi pozostać w kontakcie z królestwem zmysłów" Miley Cyrus: "Wiesz, że jesteś zielarzem, kiedy przyjaciele robią Ci tort z Bobem Marleyem" Bryan Cranston: "Zioło zawsze mnie usypia" Robert Downej Jr.: "Zacząłem palić, kiedy miałem 8 lat" Johnny Depp: "Nie jestem jakimś wielkim ćpunem czy coś... ale zioło jest o wiele, wiele mniej niebezpieczne niż alkohol." Phil Jackson: W 1975 opublikował "Maverick" - pamiętniki o swoich czasach w NBA, gdzie między innymi otwarcie napisał o używaniu marihuany. Sarah Palin: "Nie mogę powiedzieć, jak Bill Clinton, że nigdy się nie zaciągałam" Matt Damon: "Pierwszy raz zapaliłem w domu, z matką i ojczymem" Conan O'Brien: "Próbowałem, ale to nie dla mnie" Seth MacFalane: "Nie palę już" Martha Stewart: "No pewnie, że wiem jak zrobić jointa" Angelina Jolie: "...najgorsza dla mnie była marihuana. Miałam głupawkę i śmiechy - nie lubię się tak czuć" Morgan Freeman: "Nigdy nie rzucę gandzi" David Letterman: "Miałem okres, kiedy paliłem zapierającą dech ilość trawy prawie każdej nocy" Jennifer Aniston: "Lubie od czasu do czasu. Nie ma nic w tym złego. Wszystko z umiarem. Nie nazwałabym siebie ćpunką" Tom Brokaw: "...eksperymentowałem trochę z marihuaną, jak wiele innych osób i przestałem..." Ted Turner (m.in założyciel CNN) - Gwen Scott, prezenter CNN powiedział, że jest tajemnicą poliszynela, że Turner siedzi w swoim biurze i pali marihuanę. Brad Pitt: "Ukrywałem się przed życiem celebryty. Paliłem zdecydowanie za dużo" Lady Gaga: "Palę dużo zioła kiedy tworzę muzykę" Michael Bloomberg: "No pewnie, że paliłem. I podobało mi się to" Właściciel jednego z coffee shopów powiedział, że George Clooney nie był tam obcy. Rush Limbaugh (najbardziej znany amerykański prezenter radiowy): "Nie dałbym rady przejść przez setki audycji, gdyby nie korzyści płynące z medycznej marihuany" Sanjay Gupta: "Próbowałem" (amerykański neurochirurg i medyczny korespondent CNN. Kiedyś zagorzały przeciwnik marihuany, przyznał że wszyscy zostali straszliwie okłamywani przez ostatnie 70 lat w Stanach i przeprosił za swoją rolę w tym kłamstwie. (Obecnie jest aktywistą na rzecz legalizacji) George W. Bush: "Nie odpowiedziałbym na pytania o marihuanie. Wiesz dlaczego? Bo nie chciałbym aby jakieś małe dziecko robiło to co ja próbowałem" Bill Gates: "Marihuana była jego ulubionym farmaceutykiem" (Bill Gates w swoim stanie głosował za legalizacją marihuany) Bill Maher: "Nigdy nie ukrywałem, że próbowałem marihuany... około 50000 razy George Soros: Przyznał, że próbował marihuany, podobała mu się. "Nie stało się to przyzwyczajeniem i nie próbowałem od lat" John Kerry na pytanie czy próbował w przeszłości marihuany odpowiedział krótko: "Tak" (oczywiście nie po Polsku) Jay Z: "No trochę zioła spaliłem i dlatego skończyłem 'Izzo" Jon Stewart: "Wiecie ile filmów napisałem, kiedy byłem zjarany?" (m.in autor filmu Żółtodzioby czy Evan Wszechmogący) Stephen Colbert: "Po pierwsze, (w szkole średniej), paliłem sporo zioła... i w ten sposób poznałem z połowę ludzi ze szkoły, machaliśmy sobie przy boniu. Teraz poznaje ludzi robiąc dowcipy" Bill Clinton: "Eksperymentowałem z marihuaną raz czy dwa" Barack Obama: "Jako dzieciak, zaciągałem się często. O to chodziło"
Ganjamaxa Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 Piszcie posty bo do 2 h podaje zwycięzce
LION Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 W Związku Radzieckim to trawa kosi ogrodnika! Radziecka inwersja o marihuanie Marihuana jest z konopii? Chyba nie! Jarosław Kaczyński o marihuanie Legalize it! Rastafarianie o sensie życia Zburzmy Pałac Kultury i posadźmy tam trawkę! Radek Sikorski o marihuanie To tu, to tam, rośnie trawka... Grzegorz Turnau o plantacjach marihuany Zioło, zioło wzmaga! Co dobrze złączone, podwójnie pomaga! Reklama zioła Ziele - wasze zdrowie przyjaciele! Bas Tajpan o ziole Sadzić, palić, zalegalizować! Uczestnicy Marszu Wolnych Konopii o trawie " Palenie marihuany to wstęp do brania heroiny! Wszyscy, którzy biorą heroinę, palili kiedyś marihuanę. Marihuana jest śmiertelnym narkotykiem - każdy kto pali, lub palił, kiedyś umrze. Co więcej – niepalący również. Marihuany nie robi się z konopii, nie ma pomiędzy nimi żadnego powiązania (przynajmniej ja nie widzę). Po dotknięciu fifki lub opakowania, w którym znajdowała się marihuana stajemy się automatycznie uzależnieni. Dobry buszek nie jest zły. A złych buchów nie ma. Dwa buchy od babuchy i głuchy! Po zapaleniu ściany zaczynają mówić a świnie latać. Skaczą również różowe żaby. Jeśli matka zobaczy liść marihuany w twoim pokoju – powiedz, że to liść klonu, jeśli zobaczy ojciec – weźmie i zajara z tobą.(ciekawe po co komu liście marihuany?). Palacze dzielą się na szklarzy (palący z fifki), rasta (tradycyjnie kręcony lolek), odlotowcy (użytkownicy bonga) oraz nurkowie (ściskający wiadra), jak również elektrycy (żarówka). Nyan Cat wszędzie. Gdy tylko ujrzysz TO ziele, to wiesz, że coś się dzieje. "
Recommended Posts