Macky Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Nawilżacz skierowany w wlot powietrza jedyna opcja na podniesienie wilgotności.
Miś Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Niestety raczej nie bedzie nawilżacza w tym grow, także zostaje ewentualnie improwizacja
Miś Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzień 11 No i liście zaczęły usychać..Sprubuje dać planty dalej od żarówek i rozwiesić jeszcze jakieś szmaty, może coś pomoże.Wylączylem tez 1 wentyl out.
Macky Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Im mniejszy box tym trudniej opanować warunki.
BA+ON Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 im mniejsze donice tym szybciej wyjedza papu i zaczna wywalac braki ktore tu widzimy (imo). przesiadka do wiekszych donic, dodac papu niech nie glodnieja
Miś Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 To nie papu, to wilgotność Jednak prawdopodobnie będzie nawilżacz, narazie wsadziłem planty do prowizorycznej szklarni, żeby podnieść wilgotność. Po podniesieniu wilgotnosći martwe końcówki sczerniały, ale już nie są kruche Obetne je, zeby nie złapały pleśni.
Miś Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Dzień 13 Plantom w szklarni troche się polepszyło, chociaż wilgotność wynosiła 20-35%, więc i tak mało. Do środy powinien przyjść nawilżacz, mam nadzieje, że przy normalnej wilgotności troche odżyją . Tymczasem zostały przesadzone do docelowych doniczek.
Macky Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Dobrze że sytuacja opanowana ale tabliczki będą Ci miejsce zajmowały więc lepiej podpisz sobie doniczki puki roślinki małe.
Miś Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Tabliczki trzymają folie, żeby plantów nie zgniotła
BA+ON Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 nono ciekawe jak to sie potoczy. tez mam grow teraz w mini doniczkach u mnie 0,5L. ale pewnie pozniej przesiadke zrobie chyuba. pozdro i zeby ci sie problemiki w koncu skonczyly zyczysie.
Recommended Posts