Miś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2014 Dzień 2 Amnezja idzie do przodu, mam nadzieje, że nie poprzestanie na tym jednym liściu A tutaj jeden z auto, liścień wczoraj został amputowany, i dzisiaj plancik już ma się lepiej. A tutaj największy jak narazie, chyba Red Dwarf
Miś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dzień 3 Amnezja i plant po amputacji liścienia idą do przodu. Całość
ubuzububub Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ten z amputacja stal sie wlasnie najciekawsza krzacza osobowoscia. Kibicuje mu najbardziej.
BA+ON Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 a juz myslalem ze amnezjaczek bedzie mial tylko jeden lisc na pierszym piuetrze. pozdor i z fartem
Miś Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Dzień 6 Z tego co widać, kolejne piętro amnezji będzie juz normalne Całość Planty dostały 1 krople GHE bio roots na 0,5l wody
Miś Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Dzień 10 Miałem problem z temperaturą i wilgotnością, z temperaturą, sobie poradziłem, natomiast wilgotności nie udaje mi sie podnieść, mimo 3 pojemników z woda i rozwieszonych szmat.Higrometr cały czas pokazuje 20%( dodam, iż jest do najniższa wartość jaką wyświetla, także wilgotność normalnie jest jeszcze mniejsza), Wczoraj na chwile pokazał 25%...Zapewne dlatego planty tak słabo rosną, ale dobrze, że przynajmniej liście nie zaczęły usychać .Temperatura ostatnio wynosiła 29*, ale po przestawieniu żarówek bliżej wylotu i dodaniu 1 wentyla spadła do 24*, zobaczymy jak będzie, jak dodam 3 żarówke. Jak temp. puśći , to na flo poleci HPS 70w Dodatkowy wentyl in
Recommended Posts