-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez malenson · Opublikowano
Wczoraj kupiłem właśnie orange blood kush. Petarda naprawdę Petarda polecam aż sam byłem zdziwiony -
Przez Eolenis · Opublikowano
A po co tak ciepło? Masz co2 zeby to ciepło cos dalo? I to raczej przy pełnym wegu poczatku kwitnienia. Teraz to dla nich za ciepło, dlatego zastanawiam sie po co ci ogrzewanie. Idą ciepłe dni, wiec jak odpalisz te lampy na 70-80% to bedziesz raczej musisl walczyć z za wysoka temperatura. -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Panie i Panowie, temat pewnie wałkowany milion razy, ale mam nadzieję, że nie weźmiecie wzorców z elektroda.pl i nie odeślecie mnie z kwitkiem 😄 Jak widzieliście, szklarnia ruszyła, parapeciak też. Kiedyś już myślałem nad boxem. Jako że nie chodzi mi o ilość roślin, która zaspokoi cały blok, chciałbym spróbować sił z jakimś maleństwem, zarówno jeśli chodzi o bo, jak i odmianę. Jaki sklep, bądź osobę, która zajmuje się boxami, możecie polecić? Zależy mi naprawdę na czymś małym, tak na jedną, maks 2 rośliny, ale jednocześnie, żeby można było coś sensownego z tego uzyskać. Będę wdzięczny za "poprowadzenie za rączkę", bo z boxem to jestem naprawdę dopiero raczkujący 🤣 -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Nasiona już kiełkują stopniowo zwiększam temperaturę w boksie chciałbym do celu mieć 29 stopni Celsjusza. -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Heja. Także kolejny dzień. Panienki wydaje mi się że jakoś rosną. Dzisiaj przyszły grzejniki.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts