@Rysiu A na dwie rośliny styknie światła ?mialy być trzy ale chyba lepiej dwie , Namiot 70x70x160 lampa SF 1000 lm 301H EVO kolega @kolober chyba o mnie pytał w związku z lampa 😂😂😂😂
Łapcie fotki już widzę więcej mlecznego ale strasznie to nie równomiernie leci te pierwsze są z środka z przodu. Będę to mógł wycinać po troszku żeby reszta mogła dojrzeć? I co za problem tam z tymi liśćmi tam z tyłu i na bokach lekko bladną po żółty i biały. A niektóre listki przy małych topkach takie jak na ostatnim zdjeciu nie wiem co to się dzieje ale może za ciepło było powyżej 40 stopni. Na moje oko jeszcze z dwa tygodnie może jeden i trzeba będzie chyba już coś tam skubać. A ja sobie kilka popcornów spróbowałem chyba z poniedziałku i choć krótku to bardzo fajnie 😛
No całkiem ładna ale teraz następne pestki już będą od naszego polskiego producenta THC-THC 😁 bo tak patrzę i ogólnie to RQS słaba jest w porównaniu z innymi seedbankami dużo osób poleca Barney farms ale skoro mamy własne że tak powiem polskie pestki z Hiszpanii 😉😅 to po co dawać rozwijać się obcemu jak można swojemu 😁👍 A poza tym to THC-THC ma spoko opinie to czemu nie spróbować. A ty uprawiałeś coś od THC-THC?
Recommended Posts