badgrass Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kolejna dawka lektury.Wszystko przebiega w miarę spokojnie oprócz tego że, wczoraj zamiast 18 godzin dnia, miały noc z przyczyn czysto technicznych nie zależnych ode mnie. Tak więc dziś został zmieniony fotoperiod na 12/12. Po lewej White rhino, po prawej C'99. WR jest bardziej zwarty, ma krótsze odrosty i gęste, krępe liście. C'99 za to odwrotnie, bardziej się krzaczy, ma węższe liście i więcej dłuższych odrostów. Fotki przed: I po treningu: 1
uciulanygiecik Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ajjj szkoda bo jeszcze kawal siatki do wykorzystania. wiadomo ze jeszcze ze 2 tyg posiedza na wegu ale calosci raczej juz nie zapelnisz. szkoda troche, ale i tak bedzie zajebiscie ladny trening, dobra robota
badgrass Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No tak bywa, niestety nie na wszystko mamy wpływ czasami. Z resztą miałem potrzymać je jeszcze max z tydzień na wegu, gdyż człowiek też człowiek i palić się chce Całości siatki nie zapełnię, ale przez te 2 tygodnie powinno się łaaaadnie rozrosnąć. Bo idzie bardzo szybko, zostawisz na 2 dni i już pełno odrostów na wierzchu i trzeba wiązać, przekładać, przeginać, przycinać I tak w kółko.Na razie dalej będą jadły TNT do tych 2 tygodni góra, a potem już poleci Bloom i w gdzieś w połowie flo dojdzie Phosphorus Plus.
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 powodzenia badgrass zajebisty pomysl i planty az twoj projekt jest dla mnie wenna i zastanawiam sie czy tez nie pojsc twoim sladem na prawde zajebiste te planty pozdro ziom
badgrass Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Kochani jeszcze nie zasypiajcie bo dziś kolejny update Mylar usunięty, temperatura spadła, więc lampa ciut obniżona i podkręcona od kilku dni na 175W. W White Rhino naliczyłem około 40 szczytów, a w Cinderelli jakieś 60 Po za tym cindy wypuściła już pierwsze włoski, wr jeszcze się ociąga. Od następnego razu już zamieniamy papu z TNT na Bloom. Zastanawiam się czy aby nie przeciąć siatki na pół tak aby rozdzielić obie panie i obrócić je o jakieś 180 stopni aby doświetlić i "podciągnąć" te najbardziej skrajne miejsca w tej chwili.A co będzie zobaczymy.. WR: C'99: 1
uciulanygiecik Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ladniutko ida. mysle ze siatke rozcinaj jak najbardziej i tak bedziesz je cial w roznych terminach. a teraz to im tylko moze pomoc jak je poobracasz. czekam na dalsze efekty
dzejson p Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 coś pieknego bez kitu nazwa GL'a odpowiednia do uprawy ja pierdziele ile szczytow hehe zdrowiutkie pomidorki no,no nie moge sie doczekać nastepnego up'a pozdrawiam
badgrass Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Siateczka ucięta, panie obrócone o 180 stopni. Poszedł pierwszy raz Bloom.A po za tym nuda hehe, czekamy na pierwszą żywicę
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 stary ale wypas ale ci zazdroszcze tyle co tam odrostow jest to glowa mala a ile klonow by z tego bylo moze sie pokusisz troche i pobierzesz pare na outdoor przynajmniej bedziesz juz mial zapewnione pare femek na outdoor :cool: co ty na to mega masz ten ogrod pozdrawiam soczystych i wielkich plonow zycze oraz bez przypalu
badgrass Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Hehe dzięki za miłe słowa.Outodoor już mam zapewniony, dwa tuziny femek i trochę regów, tak że wszystko to co tu widać pójdzie tu tylko wpierw musi dojrzeć
Recommended Posts