Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

teretycznie nie moga. praktycznie jest przepis ktory mowi ze jesli jest podejrzenie ze w momencie interwencji w srodku mieszkania jest popelniane przestepstwo to moga wejsc a nakaz zalatwiaja pozniej.

btw - od dzis juz nigdy nie pokloce sie ze swoja kobieta chyba

Opublikowano

dlatego nigdy nie zaufam kobietom a co mówiąc powiedzieć na czym polega sens mojego hobby , są miłe do czasu . Wypija alkoo trochę więcej i KAZDA ale to każda głupieje . pozdro dla wytrwałych i żonatych panowie

Opublikowano

Komedia, ale to nie jest pierwszy taki przypadek. Każdemu z nas mogło się to przytrafić. Czasami ciężko jest zaufać sobie a co dopiero innym.

Vide cui fidas.. :)

Gość etnozielarz
Opublikowano

w tym stadium mj nie produkuje jeszcze THC, może koleś powinien się tłumaczyć żę to Damiana (bardzo podobna) albo konopia pastewna która nie jest narkotykiem

Gość etnozielarz
Opublikowano

Nawet sadzonki z pestek z karmy dla papug są nielegalne, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

No fakt, dopiero jeśli się uzyska pozwolenia, mozna to uprawiać, bez pozwoleń też nielegalna
Opublikowano

"pestka z kielkiem jest legalna? a ja bylem przekonany zawsze ze kielkowanie juz jest nielegalne"

No i zyles w dobrym przekonaniu giecik :zbakany:

Opublikowano

To zależy jak na to patrzeć. Pod względem prawa macie racje.

Mój błąd! : D

Nigdy nie słyszałem od zadnego growera, palacza czy kogokolwiek o problemach za kiełkujące pestki podczas zatrzymania bądz przeszukania domu.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+