qwa Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 glupia CenzurA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uciulanygiecik Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 teretycznie nie moga. praktycznie jest przepis ktory mowi ze jesli jest podejrzenie ze w momencie interwencji w srodku mieszkania jest popelniane przestepstwo to moga wejsc a nakaz zalatwiaja pozniej.btw - od dzis juz nigdy nie pokloce sie ze swoja kobieta chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
upp Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 dlatego nigdy nie zaufam kobietom a co mówiąc powiedzieć na czym polega sens mojego hobby , są miłe do czasu . Wypija alkoo trochę więcej i KAZDA ale to każda głupieje . pozdro dla wytrwałych i żonatych panowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebook Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 no i kolejny rozwód Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbaa Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Komedia, ale to nie jest pierwszy taki przypadek. Każdemu z nas mogło się to przytrafić. Czasami ciężko jest zaufać sobie a co dopiero innym. Vide cui fidas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest etnozielarz Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 w tym stadium mj nie produkuje jeszcze THC, może koleś powinien się tłumaczyć żę to Damiana (bardzo podobna) albo konopia pastewna która nie jest narkotykiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
uciulanygiecik Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 pestka z kielkiem jest legalna? a ja bylem przekonany zawsze ze kielkowanie juz jest nielegalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest etnozielarz Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Nawet sadzonki z pestek z karmy dla papug są nielegalne, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. No fakt, dopiero jeśli się uzyska pozwolenia, mozna to uprawiać, bez pozwoleń też nielegalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheton Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 "pestka z kielkiem jest legalna? a ja bylem przekonany zawsze ze kielkowanie juz jest nielegalne" No i zyles w dobrym przekonaniu giecik :zbakany: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbaa Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 To zależy jak na to patrzeć. Pod względem prawa macie racje. Mój błąd! : D Nigdy nie słyszałem od zadnego growera, palacza czy kogokolwiek o problemach za kiełkujące pestki podczas zatrzymania bądz przeszukania domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.