Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

"Wszyscy się ze mnie śmieją" Fobia czy schizofrenia?

Recommended Posts

Opublikowano

Żyj człowieku pełnią życia i korzytsaj z niego a nie zamartwiaj się na pierdołach!! W życiu przyjdą takie momenty, że ten problem co teraz masz będzie błachy w porównaniu do tego co życie ci rzuci w twarz....

Opublikowano

Dzięki wam za podniesienie mnie na duchu,

poobserwuje wszystko dookoła okiem niepalącego jescze przez jakiś dłuższy czas, sporo już sobie przemyślałem i wyciągnełem wnioski na przyszłość, i dużo jeszcze pewnie wyciągne. Doszedłem do wniosku, że to złe towarzystwo, z którym ostanio miałem zbyt częsty kontakt, w połączeniu z moją ogromną wrażliwością doprowadziły do tego co teraz ma miejsce. Ludzie potrafią być naprawdę dwulicowymi hipokrytami, śmiać się prosto w twarz człowiekowi i wykorzystywać go na każdy możliwy sposób. Niektórzy tylko czekają na to jak się potkniesz, żeby tak obrobić ci dupę że aż zahuczy.. Na przyszłość będę bardziej uważał na ludzi z którymi się zadaje i będę się zadawał...

Czeka mnie jeszcze znalezienie dobrego sposobu na zabicie nudy, która często jest przyczyną palenia. Mam już kilka pomysłów i mam nadzieje że któryś z nich uda mi się zrealizować.

I żywie szczerą nadzieje że ta fobia (?) z czasem odejdzie z niepamięć, puki co muszę sobie jeszcze z tym radzić.

WIELKA PIONA DLA WAS :elo:

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Gość antymef303
Opublikowano

Hmm,

Zadużo palenia ,albo amfetaminy bądź nerwice ,albo zaburzenie afektywno dwubiegunowe. Albo doznałeś silnej traumy gdzie cię ostro wyśmiali i masz lęki :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+