Bebook Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 no obstawiaem Goude, ale trzeba przyznac ze czolowka byla niezla
uciulanygiecik Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 siemka ja tez oczywiscie dostalem ale aparat mi sie rozk...trzaskal. takze wybaczcie ale bez fotki niestety. kieki juz sa w kubeczkach pozdrowki i raz jeszcze dzieki
varq123 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Siema,Mam zaszczyt zaprezentować moje tegoroczne outdorowe automaty.Między innymi:Jamajca Haze Auto 2xfemiAk47 2xfemi Ak47 3xregLa diva 3xfemMix auto 4xfemiCritical Jack 3xfemiDoniczki szare to 4lczarne to 5lNawozy z hipermarketu tak samo jak i ziemia na końcową fazę będzie ripen.Oświetlenie to praktycznie cały czas jak jest słońce.Bardzo słaby terning poprzez naciąganie nic więcej.Ak47femiCos się zjebało i nrazie niemogę dodać wiecej zdjęć, Sprubuję jutro.//Niestety wielu prób niemoge dodać więcej zdjęć pewnie ze wzgledu na moje łącze.Będe robić zdjęcia i zrobie aktualizacjie we wrzesniu gdy bede mieć dostęp do jakiegoś publicznego internetu w polsce.
Kuuba_24 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 pierwsza z dam to WW auto.posiana w końcówce maja.ścięta w drugiej połowie sierpnia.kolejna panna to LemonSkunk X Lowryder#2rosnąca od początków maja do końca lipca...
Norbi Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 BWC Odmiana to BWxC reg. Ziemia przygotowana była na innym spocie z torfu + dolomit + styropian + azofoska + kurzanka + keramzyt. Przekopana kilka razy i zostawiona na około miesiąc dla rozpuszczenia się dodatków. Po przewiezieniu wsypana została w docelowy dołek około 30-40L. Podlewana była wodą z dodatkiem dolomitu, a co drugie podlanie dostawała jedzonko Nawozy na weg: -biohumus -kurzanka flo: -planton K -Bloombastic Pestka do ziemi poleciała w drugim tygodniu maja maja, a około 20.05 wylądowała na spocie przykryta butelką. Niestety nie mam zdjęć z tego okresu bo gdzieś mi się zapodziały. Oczywiście uprawa miała miejsce w kraju, w którym nie łamię prawa, susz przeznaczony na własne potrzeby medyczno-rekreacyjne 15-06-2012. - Początek miała bardzo trudny - coś ją nadgryzło i już myśleliśmy że nie da sobie rady. 28-06-2012 - Kolejny raz konopia potwierdziła że jest w stanie wiele wytrzymać Zwierze które ją podgryzło zafundowało nam niezły topping Tym razem pierwszy raz dostaje nawozy na weg. 05-07-2012. - Jak widać po nawożeniu nabrała fajnego koloru 25-07-2012.- zaczęła dostawać plantonK + bloombastic (Bloombastica zdecydowaliśmy używać przez całe flo z wyjątkiem 2 ostatnich tygodni) 31-07-2012 02-09-2012. - nastąpiła mała przerwa w robieniu fotek, a w tym czasie flo się ładnie rozkręciło Niestety przez pogodę tracimy jeden ze szczytów, który się po prostu złamał. 06-09-2012. - Bloombastic daje ładne efekty Tego dnia dostała flusha 20L wody. 11-09-2012 - drugi flush 30L wody, wieczorna sesja z kartką i wycinanie większości wiatraków. 17-09-2012 - tak prezentowała się dzień przed kosą KOSA 18-09-2012 Nadszedł długo oczekiwany i najbardziej lubiany moment każdego outa Podsumowując - bwc to fajna szybka odmiana, o mocy dużo lepszej niż jej smak i zapach podczas flo. Jestem zadowolony z efektów jakie dała dobrze przygotowana ziemia no i muszę przyznać że Bloombastic spełnił swoje zadanie w 100 % To już kolejny out w którym do końca przetrwała roślina która na początku została złamana i wypuściła kilka szczytów. Zaczynam snuć wnioski że to je wzmacnia hehe Zbiorów nie ważyłem, podzieliłem się z Ziomem fify fifty na oko Mam nadzieję że się podobało Na sam koniec jeszcze bonusik, mianowicie pyszny wafel przekładany z czekoladą, miodem i suszonymi jagodami
Macky Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam Na wstępie chciałbym pogratulować zwycięzcy tegorocznego Out-Door CUP'12 Jednogłośnie ! I,II,III miejsce - NorbiBlue White x Canadian by Norbi Jako jedyny regulaminowy uczestnik może liczyć ode mnie na lampę CFLMam nadzieję że Norbi pochwali się nagrodami i zmotywuje Was do udziału w przyszłych latach.
Norbi Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Szkoda że nikt się nie skusił i nie było z kim rywalizować. Taka wygrana niestety nie satysfakcjonuje i mam nadzieję że za rok będzie więcej chętnych. W ogóle to dziwna sytuacja bo widziałem, że ludzie mieli bardzo fajne rośliny no ale chyba dopadło ich lenistwo albo mają za dużo sary Do następnego roku
Norbi Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Paczką dotarła wczoraj, wszystko całe Na pewno nic z tego się nie zmarnuje. Oby następny out wyszedł jeszcze ładniej Wielkie dzięki
Recommended Posts