Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Kilka nasion z krzaka?

Recommended Posts

Opublikowano

Dobry,
właśnie mym oczom ukazał się widok kilku nasion, w sumie to 4 na krzak (3 całkowicie dojrzałe)
Krzaki wyrosły z nasion fem 
Pierwszy raz się z takim czymś spotkałem WTF?
Czy to hermy? Czy teoretycznie można w przyszłym sezonie użyć tych nasion?

Opublikowano

nie wiadomo skad byl pylek. Jak tylko kilka kulek to mogl zawedrowac skads, mogla sie roslina sama zapylic. Moze z tego byc wszystko. Czesto sie zdaza ze rosna z tego damki, ale moga to byc i regi z jakims procentem hermiacych roslin, lub nawet same jaqkies mutanty. Mialem tez sytuacje ze rosly normalnie wszystkie krzaki z takich kul az do flo, po czym wogole nie zbijało kwiatkow prawie. najczesciej jednak bedzie to opcja regi+ powiedzmy 20% hermow...

Opublikowano

No wiesz, nigdzie nie napisalem, ze na wszystkich krzakach znalazlem nasiona, tak samo kolega zakladajacy temat smile.png Czytaj dokladnie, zamiast samemu cos sobie dopowiadac.Pierwsze-tytul tematu "KIlka nasion z krzaka?", mowa o jednym krzaku, dalej "w sumie to 4 na krzak (3 całkowicie dojrzałe)" to samo, mowa o jednym krzaku.Popracuj nad czytaniem ze zrozumieniem.Poza tym w gromadzie mialem przykladowo po 3-4 damki i tylko jeden krzak z gromady mial te 2-3 kule na sobie.Jakby zostaly zapylone, to wszystkie raczej 

Gość FataMorgana M
Opublikowano

No wiesz, nigdzie nie napisalem, ze na wszystkich krzakach znalazlem nasiona, tak samo kolega zakladajacy temat smile.png Czytaj dokladnie, zamiast samemu cos sobie dopowiadac.Pierwsze-tytul tematu "KIlka nasion z krzaka?", mowa o jednym krzaku, dalej "w sumie to 4 na krzak (3 całkowicie dojrzałe)" to samo, mowa o jednym krzaku.Popracuj nad czytaniem ze zrozumieniem.Poza tym w gromadzie mialem przykladowo po 3-4 damki i tylko jeden krzak z gromady mial te 2-3 kule na sobie.Jakby zostaly zapylone, to wszystkie raczej 

ja co roku na out mam pare kul na krzaku wiec chet z calym szacunkiem ale wydaje mi sie ze to wedrujacy pylek a nie herm zapylenie smile.png

ja mówiłem o sobie, więc chet zarzuciłeś mi coś co sam zrobiłeś hehe w moim cytacie należałoby skonkretyzować "na każdym"

Opublikowano

Ja miałem częściowe zapylenie kilku roślin. Jeśli wysiewałeś regi i przetrzymałeś jakiegoś samca za długo, a potem ściąłeś, to możesz mieć pestki na kobietach, ale będą się tworzyły tam gdzie powstawały pierwsze preflovery. Roślina wtedy jest i tak pełnowartościowa+ masz kilka nasion.

Drugi przypadek gdy miałeś same femy i było zapylenie - albo gdzieś masz polskie konopie lub nieznajomego rolnika.

Twoje ci**i mogą też same siebie zapylać, ale to już wina uprawcy:), że nie oglądał swoich roślin.

Więcej grzechów nie pamiętam...

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+