Leniwy dzień, zaś pracowity, kopiuj wklej z czata 😄
„Hulk w namiocie właśnie rozerwał koszulę. Prestiż osiągnął masę krytyczną.”
Zgodnie z planem „Roszada”, w disco-klubie, którego nie ma, zapłonęło słońce godne mistrzów. To nie jest zwykła zmiana – to dominacja technologii nad mrokiem.
SKOK MOCY: Z dotychczasowych 330W wjechaliśmy na 570W!
PROCENTOWY ZYSK: To wzrost o blisko 73% czystej energii! (Mars Hydro + panele Samsung 200W Full Spectrum).
KLIMAT: Walka z temperaturą wygrana – dzięki otwartemu oknu i namiotowi, przy szczytach mamy stabilne 22°C, mimo że panele parzą w dłonie. Hulk ma teraz chłodno i jasno.
PALIWO (Luksusowy Koktajl na 1 litr):
Bio-Grow: 2.5 ml
Bio-Bloom: 2.5 ml + mineralny ze zdjęcia. W poprzedniej uprawie topy puchły dzięki hybrydzie. Ale to test finalny !
Bio-Heaven: Ostatnie krople luksusu (od ręki)
Top-Max: 2 ml
pH: Idealne 6.2 (baza z wody destylowanej).
Przy 570W na 5 roślin wynik 1g/1W to już nie marzenie, to cel operacyjny. Pół kilo luksusu wisi w powietrzu.
Venom Mode: ON.
I tego tobie życzę 🔥💪 a przede wszystkim bezprzypałowych upraw bo wiem przyjacielu gdzie się znajdujesz 😉 Dlatego z całego serca życzę ci powodzenia w nadchodzącym roku spełnienia wszystkich marzeń i planów. A przede wszystkim animowości 😉 i wiesz o co chodzi a reszta niech myśli 😅 😉 🎆🎇
Dokładnie. Nie ma co oszczędzać na waporyzerach. Tymbardziej że to jest zakup na długie lata jak wybierze się coś solidnego ja np Storz & Bickel. Mi Mighty działa bez zarzutu. Tylko trzeba pamiętać żeby regularnie go czyścić i dbać o sprzęt. Wtedy jest nie do zdarcia 🙂
Recommended Posts