Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Marihuana Skuteczna W Walce Z Bólem

Czy marihuana skutecznie walczy z bólem?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy marihuana skutecznie walczy z bólem?

• Tak
      52
    • Tak, ale s? lepsze ?rodki
      12
    • Nie
      0
    • Nie mam zdania
      4

Recommended Posts

Opublikowano

Witam!

Chciałem was zapytać czy marihuana pomogła wam w pozbyciu się bólu? Jeśli tak to napiszcie jak oceniacie jej skuteczność oraz jeśli możecie jaka to była odmiana.

Opublikowano

Mi osobiscie pomagała raz jak miałem rozwalone kolano i mnie strasznie bolało to sobie zapaliłem i odrazu zapominałem o bulu

coto odmiany nie jestem wstanie stwierdzic bo palenie było od dila

Opublikowano

heh ciekawy temacik osobiscie to mi jakos szczególnie marichuana nie pomaga ale gdy mam jakies bóle to zazyczaj biore srodek przeciw bólowy o nazwie Dexak i zazwyczaj poprawiam maszkiem i wiadomo szybciej pomaga

A jesli chodzi o odmiany to rózne sa palone co chwile wiec nie mam pojecia .. Palenie naprawde pomaga ale musisz sie pozytywnie nastawic

Opublikowano

zawsze pomaga. Jeżeli nie chcesz się naćpać tylko uśmierzyć ból, to z dwa buchy bierzesz i masz lepsze samopoczucie i przestaje boleć, tak samo przechodzą mdłości. Sprawdzone na mnie, bo często mnie coś napierdala - a od paru lat nie ruszam środków przeciwbólowych w ogóle.

Opublikowano

O tym że MJ pomaga na wszytko to ja wiem

Ja w chorobie zapaliłem dwa razy, raz się porzygałem a za drugim razem fajnie było. Ale paliłem wtedy tzw: skuna a więc do dziś ie wiem co to za temat. Jak będę miał indice to zapale w chorobie, zobaczymy czy pomoże.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+