Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Angina :<

Recommended Posts

Opublikowano

Witam ^^

Wyłapałem anginę i jak to lekarz stwierdził na poziomie "hard"

A niedługo sylwester więc mam pyt czy po ponownym zapaleniu mj

te g***** mi wróci ?

Opublikowano

na ból gardła polecam płukanie roztworem wody i wody utlenionej (łyżka od zupy na szklanke wody). Wiem brzmi dziwnie, ale naprawde pomaga. Poleciła mi to pani laryngolog jak miałem mononukleozę. A doświadczenie mam, bo z gardłem i migdałkami walcze od dziecka. Szykuje się do wycięcia migdałków, bo miałem angine 3 razy do roku. A teraz mam przerost migdałków i przewlekłe zapalenie (zasadniczo gardło boli prawie cały czas)

Opublikowano

Wydaje mi się że do sylwka się ogarniesz No chyba , że jest aż tak hard że każde przełknięcie śliny to jest ból. Też tak kiedyś miałem, raz jak byłem chory zapaliłem sobie MJ nie powiem pomogło a kiedyś też zapaliłem w chorobie i się porzygałem i od tamtej pory stwierdziłem że jakiejkolwiek choroby MJ leczyć nie będe :zbakany:

Opublikowano

pki gardło boli to lepiej go nie katowac paląc. Musisz sie wyleczyc dopiero wtedy mozna cos przysmazyc. Inaczej jest jeszcze gorzej. Zawsze mozesz zrobic ciasto potem albo inna zielona gastronomie

Opublikowano

Ja wspomagałem się Choliseptem jak miałem ostrą angine. Najlepiej nie wychodzić z domu, i smaruj maścią kamforową szyję, bardzo to pomaga.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+