Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Problem Sweet Edi

Recommended Posts

Opublikowano

Mam problem z Sweet Edi'm, narazie małego kalibru (tak myślę), ale lepiej zapytać...

Więc tak: dostałem od kumpla nasionka Ak47 automatic, mysle włoże jedno do boxa i zobaczymy co wyjdzie... Ale po pewnym czasie kumpel mówi że się machnął i dał mi nie te ziorka o których jest mowa tzn. dostałem ziarenka Sweet Edi a one są na out'a, i tu zaczyna się problem:

Jak zrobic zeby roślina przetrwała w boxie, badz jak zrobić aby wysadzic ja na outa na wiosne??

Zaczałem nawet trening LST, ale to może nawet pogorszyć sprawe...(chyba)

Opublikowano

Jak teraz da 12/12 i pobierze klony za 2-3 tyg to ile mcy ma je trzymac na chacie? :laugh: WeedSmoker normalnie mozesz uprawiac SE w boxie, tylko nie przeholuj z wegiem, zeby Ci sie pomiescil.Jak uznasz, ze zajal juz wystarczajaco duzo miejsca w boxie, to przelaczasz fotoperiod na 12/12.Tylko pamietaj, aby zostawic jeszcze troche miejsca krzaczkowi, bo na flo na bank jeszcze urosnie Najlepiej by bylo, gdybys podal wymiary boxa, oswietlenie i zalaczyl foto krzaczka :peace:

Opublikowano

Ja kiedyś pokusiłem się o posadzenie w boxie Easy Sative Odmiana typowo outdoor`owa Odpowiedni trening i plon był dość dobry a topki naprawdę dobrze zbite. Wszystko wyszło bardzo dobrze. Także spokojnie sobie poradzisz :peace:

Opublikowano

Przede wszystkim jak daleko od szczytu masz te żarówki enegro? Postaraj się, żeby były tak blisko jak się tylko da, oczywiście uważaj na temperaturę, żeby roślinki nie spalić :peace:

Opublikowano

Odległość to jakieś 30-40cm a temperatura to ok. 22-26 stopni

Jeżeli to żarówkli fluoroscencyjne czyli tzw. energooszczędne to żarówki powinny byc kilka centymetrów nad roślinką. Ja utrzymuję ok. 3 cm. Codziennie lampy trzeba podnosić do góry ale nie ma innej rady.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+