Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Tzw. Tiki

Recommended Posts

Opublikowano

Witam , przedstawię wam moją obawę możę to nie jest grozne ale jednak troche się dziwię temu zachowaniu a więc .

Odkąd pale MJ z półtora roku już bd . Coraz częsciej mam tzw tiki np : nogi (najczęściej) , ręki , barq .

Tak z nikąd nagle ją ruszam . xD

Mieliście tak ?

Opublikowano

Ja mam tak czasami jak się zbakam, a pale od 4 lat. Wystraszyłem się kiedyś że aż chciałem do lekarza cisnąć, ale to tylko od czasu do czas na zgrzewie a więc dałem spokój, musisz się przyzwyczaić :P chyba że masz oporowe tiki, to wtedy goń do neurola, bo nie ma co igrać ze zdrowiem :P

Opublikowano

a Orzechy jesz? Warzywa i ryby jadasz?

jak nie, to masz odpowiedź. Za drżenie mięśni odpowiada najczęsciej niedobór magnezu i potasu. Jeśli chodzi o problemu z nerwami (nie mam na myśli stresu) to witamina B w połączeniu z wyżej wymienionymi powinna pomóc. Jednak nie przyjmuj zaraz całej fiolki tabletek, bo niedługo napiszesz post typu, "napierdalaja mnie nerki".

Polecam zacząć sie zdrowiej odżywiać. Więcej warzyw, orzechów i ryb. a problemy tego typu nie będą sie pojawiać.

Opublikowano

Elo

Często mięśnie drgają/skaczą mimowolnie z przemęczenia i jak @lampa napisał z braku witamin.. Tak samo jest z delikatnymi skurczami i może stąd takowe tiki.Ja też tak nie raz mam że noga drgnie bez mojego pozwolenia czy coś tego typu.

Btw. przejmujecie się tak blachymi sprawami.. co mają powiedzieć ludzie z zespołem Tourete'a;/

h*j CenzurA.!

Opublikowano

Tak, lampa dobrze pisze.Zapytalem o skakanie miesni, bo sam ostatnio bylem z tym u lekarza i przepisal mi magnez z wit.B6.Takze to napewno niedobor witamin, ktory zapewne wzial sie z nieodpowiedniej diety.

Opublikowano

też mam takie tiki gdy sie zjaram np odchyły głowy ruszanie jezykiem itd MAM takze te spinki miesni ale to przez brak witamin Ale no mój kolega co jara juz dobry kilkanascie lat ma takze takie tiki mówi ze zostały mu po młodosci

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+