Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

GrowBox do oceny

Recommended Posts

Opublikowano

sam biohumus i planta k to za mało <_< spróbuj zaopatrzyć się jeszcze w humus,florovit,witaminy + coś na poprawę plonu(nilvit).Ceny tych preparatów to kilka złotych,za to roślina odwdzięczy się dorodnym plonem.Z koca ratunkowego zrezygnuj,zakup mylar.Wentylatorki komputerowe 8x8 są w sam raz dla 250,tylko musisz zamontować ich więcej

Opublikowano

Box jest mniejszy szerokosci ma 48 cm
wysokosci ma 95 cm
mysle ze takie oswietlenie bedzie w sam raz?

lampa-sodowa-hps-do-uprawy-roslin-150w
co do wentylacji mam watpliwosci gdzie wywiercic otwory i jak dluze zeby temp sie utrzymala,na zewnacz boxa bedzie chlodno.
Jedna dziure zrobie na poziomie donic i zamontuje tam

wentylator-lazienkowy-domowy-fi100

I drogi taki sam na przeciwko gornego otworu wentylacyjnego?
grzalka-akwarystyczna-z-termostatem-rena-f200w

to mysle tez sie przyda kiedy zarowka bedzie zgaszona

Opublikowano

no skoro masz juz swiatlo boxa itp to bierz sie do pracy i pokaz co zrobisz.

Co do wentylacji polecil bym ci dac zamiast na wysokosci lampy na dach gdzies w przeciwleglym rogu do wentylatora dolnego. zaoszczedzi Ci to potem nerwow jak bedziesz chcial w przyszlosci jakis filtr weglowy zamontowac na to potem bo tylko wezmiesz rurkefi100 wsadzisz jeden koniec do wentylatora drogi na filtr i dziala nie trzeba nic wieszac. A do srodka polecam wentylator mieszajacy ( moga byc wiatraczki PC )

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Box zrobiony 48/95 dwa wentylatorki komp jeden gora wyciagajacy i na dole wiejacy na doniczki

Czekam jeszcze na biala folie 100% swiatloszczelna

LAMPA SODOWA HPS 150W

HESI Mini Starter KIT Uprawa HPS oraz Ripen

jak to dojdzie jade po zwykla ziemie + doniczki 7,5litra?beda ok? aha no i najwazniejsze jest to moja 1 uprawa wiec mysle ze wezne White Widow Automatic FEM x3 bez nasionek wyniosło mnie to ok 272zl

Opublikowano

moja rada taka ten wentylatorek od kompa z gory daj jako mieszajacy w srodku i kup wentylator lazienkowy/kanalowy koszt ok 30zl a dziala o wieele lepiej niz komputerowe no i jak zechcesz filtr nie bedzie problemu z jego montazem wtedy

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+