Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Pierwsza uprawa

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytano od czego mój krzaczek moze mieć takie dziwne odparzenia
jak ma na prawym listku od swietlówki stoi odwronie 2 listniek i tamten jest dobry a temu coś się stało
aha i czy jest zdrowa ??

Opublikowano

Witamy na forum! Narazie trudno powiedziec bo dopiero sie cos zaczyna dziac. Musisz napisac troszke wiecej jak z nia postepujesz. Czyli jaka masz doniczke ile czasu ma krzak jakim ph podlewasz planta i czy cos nawoziles. Jak dla mnie to raczej masz problem z ph. Napisz jeszcze jaka masz ziemie bo nie wyglada najlepiej i jaka jest w dotyku.

Opublikowano

Wygląda ok. Nie jest rewelacyjnie ale źle też nie.

Proponuje jak najszybciej przesadzić do większej doniczki z dobrą ziemia doniczkowa/kwiatowa. Bo z tego co tam widze, to masz jakiś gliniasty czarnoziem. Ziemia musi być maksymalnie przepuszczalna, a te kuleczki świadczą o tym że twoja ziemia taka nie jest.

Nie mam pojęcia co jest z tym listkiem. możliwe, że dotknał świetlówki.

Podaj więcej szczegółów.

Czym świecisz, jaka temperatura, jaka wilgotnosć (nawilżasz powietrze jakoś?) jakie nawozy dałeś itp.

Opublikowano

to było z wczoraj i tak podlałem biohomusem i teraz jest taka
aha mam ziemie z ogródka doniczne małą nawet nie wiem ile ma
ale zamierzam zrobić 1 krzaczna takiego troche słabszego na nabraniedoświadczenia i uczyć sie na błędach
mam jeszcze 1 nasionko więc 2 będzie lepsze ten box to karton po kasku na rower i 1 swietlówka tylko 20w ;d energooszczędna

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+