Samba Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Witam wszystkich mam pytano od czego mój krzaczek moze mieć takie dziwne odparzeniajak ma na prawym listku od swietlówki stoi odwronie 2 listniek i tamten jest dobry a temu coś się stałoaha i czy jest zdrowa ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dieselM8 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Witamy na forum! Narazie trudno powiedziec bo dopiero sie cos zaczyna dziac. Musisz napisac troszke wiecej jak z nia postepujesz. Czyli jaka masz doniczke ile czasu ma krzak jakim ph podlewasz planta i czy cos nawoziles. Jak dla mnie to raczej masz problem z ph. Napisz jeszcze jaka masz ziemie bo nie wyglada najlepiej i jaka jest w dotyku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Wygląda ok. Nie jest rewelacyjnie ale źle też nie. Proponuje jak najszybciej przesadzić do większej doniczki z dobrą ziemia doniczkowa/kwiatowa. Bo z tego co tam widze, to masz jakiś gliniasty czarnoziem. Ziemia musi być maksymalnie przepuszczalna, a te kuleczki świadczą o tym że twoja ziemia taka nie jest. Nie mam pojęcia co jest z tym listkiem. możliwe, że dotknał świetlówki. Podaj więcej szczegółów. Czym świecisz, jaka temperatura, jaka wilgotnosć (nawilżasz powietrze jakoś?) jakie nawozy dałeś itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samba Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 to było z wczoraj i tak podlałem biohomusem i teraz jest takaaha mam ziemie z ogródka doniczne małą nawet nie wiem ile maale zamierzam zrobić 1 krzaczna takiego troche słabszego na nabraniedoświadczenia i uczyć sie na błędachmam jeszcze 1 nasionko więc 2 będzie lepsze ten box to karton po kasku na rower i 1 swietlówka tylko 20w ;d energooszczędna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebook Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 krawedzie wywiniete do gory za gorąco ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.