rusty_boy Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 nie do końca zrozumiałem, a że jestem tym wysoce zainteresowany zadam następujące pytanie... Czy opłaca sie stosowac burze kwiatów z plantonem k, i jesli tak to w jakich proporcjach?? czy można np stosowac na całe flo burze a w pewnym momencie zamiast niej plabton k?? i jak to sie mam do stosowania z żelem agrecol mineral który chce stosowac na cały okres kwitnięcia?? porsze o wyczerpującą odpowiedz... bless. Cytuj
Bebook Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 Burza ma skład taki ze przewaza fosfor nad potasem, czyli to jest druga polowa flo na puchniecie skład. W pierwszej polowie zwykle trzeba wiecej potasu k na wypuszczanie wlochow wiec lepszy bedzie w porownaniu do tego okresu planton k. Ale mozna całosc na jednym badz drugim zaleznie co mamy Cytuj
Zibir-Zibi Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Jak można dobrze odmierzyć 1g tego nawozu nie mając wagi ? Cytuj
Bebook Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 Najprosciej z proporcji... całosc 100g rozrabiasz w 10l wody, dobrze mieszasz, czyli masz stezenie jakies... potem z proporcji sobie obliczasz ile masz wody dodac zeby to rozrobic... Cytuj
rusty_boy Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ja słyszałem też że 1/4 łyżeczki do herbaty to właśnie ok. 1 grama... w sumie i tak daje wiecej, a roślinka żadnych nadmiarów nie pokazuje.. by może temu że dałem mikrozyne... Cytuj
dziobek666 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 jak ta burza kwiatów w porównaniu do profesjonalnych nawozów canny albo hesi? Ma ktoś jakieś porównanie? Cytuj
Kuuba_24 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 z okazji out 2012 odkopuje temat.. mam burze i postanowiłem zrobić z niej roztwór do podlewania. zawartość opakowania - 30dag zalałem litrem wody. pytanie do Was. czy robiliście z tego roztwór.? czytałem tutaj że ktoś coś takiego doradzał. i drugie pytanie w jakich proporcjach mieszać to teraz z wodą? Cytuj
Kuuba_24 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 nie. to jest substral do oridei .. ale pewnie też się nada. jaki skład NPK? Cytuj
Lorakkr1 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Troche odkopie. Daje "Burze~" od ok 2 miechow i rosliny sporo przez ten czas sie rozwinely bez wiekszych problemow. Ogólnie gorąco polecam poniewaz u mnie zadzialal on w sumie jako booster i wale go do tej pory. Podlewam co 2 podlewanie z odstana deszczowka w proporcjach ktore znalazlem gdzies na necie. Na 5 litrow wody daje prawie cala zakretke od coca-coli. Podobno to jest ok 5g (nie wiem bo wagi nie mam) i jest spoko. Cytuj
Kuuba_24 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Big Up... pokaż efektyja również podlewam tym nawozem, razem z plantonem i planta vitem w zestawie...myślę że niczego im nie brakuje.automaty śmigam tylko na samej burzy rozsypanej po wierzchu, podlewam samą wodą i również nie jest źle ...następnym razem wrzuce jakieś foto.. Cytuj
Recommended Posts