shinji Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ale coffeeshopy to jeszcze też nie taki wyznacznik, w końcu tam muszą też lecieć w ilość, co nie zawsze wiąże się z jakością ;] Cytuj
Gość dzimbass Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ale coffeeshopy to jeszcze też nie taki wyznacznik, w końcu tam muszą też lecieć w ilość, co nie zawsze wiąże się z jakością ;] Zależy jaki coffeshop w naprawdę dobrych używają organicznych nawozów i to od razu czuć jak się pali. Cytuj
Inkognito Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Bebook otoz to wiekszosc nie uzywala ale twardo wie lepiej kupilem teraz ta burze do white masterka wypytalem tez goscia o burze kwiatow w plynie bo chyba lepiej i szybciej przyswajalna beebok jesli masz wage to napsiz jaka dawka jest w poruwnaniu np. mała lyzeczka czy moze pol lyzeczki Cytuj
Bebook Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 łyżeczka łyzeczce nie rowna. Ja biore w swoje grube dwa paluchy szczypte tak zwana na wage to jest pol g jak chyce w kciuk i wskazujacy ile tam przeniose.waga na allegro 22 zl z przesylka przydaje sie do nawozow, porownywania ile wyszło materialu itp. /kaska mala a sie przydaje Cytuj
thcon22 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 to jak jest z tą burzą wkoncu? ona sie nadaje na CAŁE flo czy jak ? Cytuj
thcon22 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 potwierdzi ktos jeszcze? oraz jak to ma sie w polaczeniu z plantonem K ? pozdro Cytuj
Gość krecik-san Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Burza nadaje się na całe flo, ma bardzo fajne proporcje NPK i podana w zalecanej ilości (1g/litr) zakwasza wodę do poziomu ok. ph 6,5. Przynajmniej na moją kranówkę o ph 8,5-9 tak działa. We wcześniejszej fazie flo dobrze jest również dodawać nawozu o wyższej zawartości azotu, np. biohumusa. Planton K ujdzie w tłoku, ale burza jest lepsza. Cytuj
thcon22 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 dzieki krecik bo myslalem wlasnie podawac dawki pol burzy pol plantonu albo na przemian raz jedno raz drugie a skoro az tak zbija ph to troche problem bo u mnie w kranie leci niecale 7.5 :/ Cytuj
Gość mgr.rolnik Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 uzywałem ten nawoz w tamtym roku na na out i sam niewiem czy jest jakis mega zajebsity..poprostu zwykły nawóz jak ktos chce uzyskac jakies efekty lepsze to mi sie wydaje ze to nie to...takie moje zdanie oczywiscie + jest to ze jest ogulnodostepny oraz tani Cytuj
Recommended Posts