metalfan Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Lowryder #2: Kompaktowa krzyżówka Lowrydera i Santa Marii, posiada słodko-osrty aromat. Nadaje się do uprawy indoor jak i outdoor (zbiory lipiec, środek sierpnia). Kwitnienie zaczyna w 3 tygodniu życia, a kończy się po 9 tygodniach uprawy. * Rodzaj rośliny: indoor & outdoor. * Genotyp: w większości Ruderalis * Zapach: owocowy / sosnowy * Smak: pikantny sosnowo/owocowy * Wysokość roślin: bardzo niska (około 50 cm) * Działanie: Stoned- Indica Body Buzz * Poziom THC: Mocna 5-15% * Czas uprawy: 8-9 tygodni * Zbiór (1 roslina) : 30-40g * Trudność hodowli: Łatwa - Polecana początkującym W pełni ustabilizowana z autoflowering'iem nie wiem jak jest przy kwitnieniu bo miałem na out, ale bezpośrednio po ścięciu i przyniesieniu do domu, "zasmrodził" cały dom.
Pocieszny Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam Jak do tej pory przerobiłem jeden out i to właśnie z Lr#2. Według mnie upalenie jest dość kiepskie. Smak nie wyraźny i brak polotu... Plusem jest wysokość i prostota. Na tym samym oucie rosło Vertigo od paradise i tą polecał bym bardziej (gdybym miał porównać).
dr LSP Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Moja pierwsza uprawa zawierała Lowryder #2. Roślina wybacza wieeele błędów (jak to przy 1szej uprawie)Dała największy plon raczej skoncetrowany przy jednym szczycie. W smaku ziemista, moc... działa ale bez rewelacji.Polecam!
Recommended Posts