-
Wpisy na blogu
-
Nowe posty
-
Przez Dawid górnik · Opublikowano
Dzień 32 4 dni po pierwszym cięciu. Dziś dostały po 1,5l wody z alg-a-mic od biobizz i katana roots od shoguna na wzmocnienie regenerację, pH 5.9 -
Przez bobek1 · Opublikowano
A co sądzicie o uv jest sens dawać czy to nie prawda lubie spr różne rzeczy i sam cos robić czasami , kupic cos tylko dla testu (zazwyczaj😅)tak jak aktualnie autopoty(swoją drogą są mega wygodne) -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo👊 wiesz co ja przy użyciu nawozów mineralnych używałem organicznych dodatków takich właśnie jak algi czy inne suple. I to się nazywa nawożenie hybrydowe i dużo osób tak uprawia i mało tego jak używałem tych wszystkich dodatków to nawet zdarzyło się że grzybki mi rosły w donicach. A algi to są typowo naturalne hormony wzrostu dla roślin a do tego mają i azot,magnez i dużo innych rzeczy które dla rośliny są jak Turbo doładowanie, tylko nie podawaj z nawozami i jeżeli już chcesz tak robić to podawaj wtedy kiedy podajesz czysta wodę. Bo rozumiem że podlewasz na zmianę, raz nawozy raz wodą i oczywiście musisz sprawdzać runoff,czyli wypływ z dołu donicy. I ja podawałem nawozy dopiero jak EC spadało mi poniżej 1000ec a najlepiej to tak 800-900 EC i na wegu podawaj im wszystko o pH raz 5,80 a raz 6,20 na zmianę. -
No lampa petarda 💪 🔥 -
Wiesz co nie widzę żeby był z tym jakiś problem a mieszkam na szóstym piętrze, ostatnim i słońca mają tak jak pisałem wcześniej około 8godzin. Z tym że przez pierwszy tydzień były pod kopułkami wilgotności i jakoś dają radę tyle że ślimak zjadł mi jedna sadzonkę 😅🤬
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts