Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Właśnie dzisiaj dostałem przesyłkę z thc-thc i jak na razie jestem zadowolony zamówiłem
10 nasion big bud a w przecie do tego dostałem nasionko rudealis wszystko ładnie zapakowane.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

mi przyszła paczka w 1 Dzień !!! B) Polecam w 100% wczoraj wrzuciłem nasionka po południu żeby kiełkowały (na chusteczki) ale coś jeszcze żadne nie wykiełkowało później dam znać jak się ma sprawa z kiełkowaniem pozdro!!! aha i dostałem gazetkę i nasionko rudealis F2 regular gratis 😉

Opublikowano

swego czasu zamawiałem u niego paczuszkę Graperfruit'a z FemaleSeeds, gratis dostałem nasionko Rudealis reg, świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka ogólnie jestem zadowolony z nasionek, a jedyne czego mi brakuje i mogę się przyczepić to:

- możliwość kupowania nasionek na sztuki myślę ze cześć osób rezygnuje z własnej uprawy m.in. ze względu na koszt nasionek i nie każdy od razu potrzebuje te 5 czy 10 sztuk.

- większy wybór nawozów i dodatków do uprawy (wiem wiem, to nie growshop ;P)

- lepszej witryny www, bo jakoś nie leży mi ta nawigacja na stronie (po za tym jest nieprawidłowo wyświetlana na 15" monitorze (800x600)).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W fabrycznie zapakowanym indoor mix brakowało 1 pestki i pomimo że to niebyła wina sklepu
tylko femaleseeds to dostałem rekompensate w postaci 1 pestki fem.
Najlepszy sklep w Polsce

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nasiona są naprawdę super. Na 18 nasionek tylko jedno mi nie wykiełkowało. A tak wszystkie rosną.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No właśnie wczoraj mi przyszła przesyłka od tego pana i muszę powiedzieć ze pełny profesjonalizm, kopiłem 4 regularne rudealisy i dostałem do tego 2 pestki gratis hehe no i oczywiście gazetę.

• 2 miesiące temu...