-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Nie sądziłem że Scherbett dogoni runza, a na to wygląda że go wyprzedziła. Poczekam jeszcze dzień dwa i pobserwuje. Tak najlepiej w piątek dopiero ciąć bo mam wolne, ale bym musiał nockę zarwać bo pozno wracam z pracy -
Przez Eolenis · Opublikowano
Tak wszystkie były przepalone przez nawozy a bardziej zasolone przez za wysokie ec. Tylko ta jedna Scherbett wyszła bez szwanku na reszcie są praktycznie do połovy listki spalone. Ale daje już tylko bio heven i acti Vera do wody. Na finisz kupiłem na ostatnie podlewania jeszcze Bud candy. Ale zastanawiam się czy dawać -
Przez kolober · Opublikowano
Ale runtz chyba nie przepalał za bardzo wszystkich nawozów co? Ale się nabił ładnie 👍 -
A nowe piątkę będą wychodzić i można też stwierdzić po nich kiedy kosić ale to mniej dokładne. Bo jak się roślina kończy że tak powiem to te brązowe włoski (pistle) wciągają się do środka i wtedy też można stwierdzić że już czas ale tak jak mówiłem to mniej dokładna opcja. Pozdro -
Tak jak Szczurek napisał jedna mogła by już być na upartego ale mało ma bursztynu i faza będzie bardziej euforyczna. Ale też może szybciej puszczać, poczekaj aż zrobi się troszkę więcej bursztynu tak 20% i 80% mleka. Jak dla mnie to najlepsza opcją nie za ciężka i nie za szybka👍
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.2 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts